Így tünteti el a daganatokat a magas dózisú C-vitamin az egereknél: ezt mindenkinek látnia kéne!

2017. augusztus 4., péntek




A vitaminok eltitkolt hatása a rákra. OSZD MEG, minél többen tudjanak róla!

A C-vitamin jótékony hatásai mindig is ismertek voltak, és végre kezd ledőlni az a mélységesen gyalázatos tévhit, hogy a C-vitamin vesekövet okoz.

Mindemellett egyre több kutatás bizonyítja, hogy jelentős hatása van egyes betegségek esetében.

Többek között képes a kemoterápia hatékonyságát megduplázni, és ezt ausztrál klinikai vizsgálatok és egyéb kutatások bizonyítják. Ez önmagában is jelentős eredmény.

Arról azonban már kevesebb szó esik, hogy egyes egereken elvégzett kísérletekben mennyire jelentős eredményeket tudtak elérni azzal, hogy beteg, daganatoktól burjánzó egerekbe fecskendeztek magas dózisú C-vitamint.

Ezen dózisok adagolása ugyanis néhány héten belül komoly javulást eredményezett az egerek szervezetében.

Olyannyira, hogy végül a daganatok, tumorok jelentős zsugorodásnak indultak, majd meg is szűntek. A helyükön csak hegszövet volt kimutatható, amik természetesek. A kérdés az, hogy ezen kísérletek után napjainkban miért nem válhatott még mindig fő kezelési formává?

A választ persze valószínűleg mindenki sejti: a profit miatt.

Ki merne olyat bevállalni, hogy egy viszonylag olcsón előállítható, így profit szempontjából eladhatatlan anyaggal gyógyítson ki több millió embert a rákból.

A gyógyszeripar éves vesztesége több milliárd dollár lenne. Bezárhatná magát az onkológia iparága, a kemoterápiás cégek csődbe mennének, az onkológusok nézhetnének más munka után.

Egyszóval túl sok érdeket sért az ilyen, és ehhez hasonló gyógymód. Marad tehát a mélységes hallgatás? Egyelőre... De minden egyes megosztással közelebb kerülhetünk a célhoz: hogy elegen tudjanak róla ahhoz, hogy változás álljon be.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák rákgyógyszer feltáró gyógyszeripar c-vitamin


Megtekintések száma: 75780





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet