II. Erzsébet királyné már a halálára és az utána kitörő harmadik világháborúra készíti fel a királyi családot?

2018. augusztus 2., csütörtök




Már a trónörököst is megnevezte, a rossz nyelvek pedig azt beszélik, hogy a készülő Új Világrend erői is mozgolódnak. Egy parancsra vár a harmadik világégés kitörése?

Vilmos herceg és Katalin hercegné, na meg a két gyerekük, Sarolta és György egyértelműen a királyi család legnépszerűbb tagjai. És bár sok vitájuk van a királynő II. Erzsébettel, ezzel nyilván ő is tisztában van.

Így állítólag nekik szeretné átadni a trónt, és ezt szűk körben már be is jelentette.

Az Új Világrend tervei hamarosan végső fázisba lépnek. Ez azt jelenti, hogy ki fog robbanni valamilyen úton-módon a harmadik nagy háború.

A királyi család a háttérben már régóta készül erre. Már a hidegháború időszakában megírták Erzsébet királyné beszédét arra az esetre, ha kitörne. 

Azonban azt kevesen tudják, hogy a beszédet nem előrelátásból írták meg, hanem mert tudták, hogy ki fog törni, mivel a nagy háború szervezésében ők is részt vettek.

Akkor azonban a háború elmaradt. 

Újabb évtizedekre volt szüksége az Új Világrend tagjainak ahhoz, hogy a háború körülményeinek megágyazzanak.

Mérhetetlen konfliktusokat hoztak létre a nemzetek között, gazdasági egyensúlytalanságot generáltak és káoszt a Közel-Keleten. Ezek pedig mind oda fognak vezetni, hogy valaki meghúzza azt a bizonyos ravaszt.

Korábban Vilmos herceg már elszólta magát azzal kapcsolatban, hogy az emberi népességet csökkenteni kellene, mivel jelenleg a bolygó és az élővilág számára éppen a túlszaporulat jelent gondot.

A pápa, azaz a Vatikán első számú szóvivője pedig egy a nemzetek felett álló egységes jogi bíróságról beszélt, egy új világállamról.

Egyes politikusok pedig belengették azt, hogy csak egy egységes világkormány tudná megoldani a jelenlegi globalizált világ problémáit.

Ehhez azonban kezelhetőbb, kisebb számú tömegre van szükség.

Ezt pedig egy brutális és nagy háború kirobbantásával lehet elérni, ami újra pozícióba helyezné a háttérhatalmi elitet, melynek a királyi család is tagja.

A végjáték tehát már el is kezdődött...

Minden zajlik, a színfalak mögött...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés új világrend agenda21


Megtekintések száma: 24490





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet