II. János Pálnak prófétai látomásai voltak egy muszlim invázióról!

2017. november 27., hétfő




Egykori bizalmasa beszélt a hátborzongató dolgokról.

A korábban pápáskodó, egyik legnépszerűbb pápává is váló II. János Pálnak látomásai voltak arról, hogy eljön ez a nap Európában.

Egykori bizalmas megrendítő dolgokról mesélt. A pápának prófétai képek voltak a szeme előtt arról, hogy mi fog történni a jövőben. És amit látott, valósággal sokkolta őt.

Maga előtt látta a harmadik évezredet, és egy hihetetlen mértékű muszlim inváziót, melyben Európa letarolt szerepben volt…

Mgr. Mauro Longhi annak idején tanulóként gyakran kísérte el II. János Pált egyes előadásaira. Azt állította, hogy a pápa rejtélyes beszélgetéseket volt képes folytatnia Szűzanyával.

Longhi atya előadásáról egy a YouTube videómegosztóra is felkerült videófelvétel is készült. Longhi atya állítása szerint egy 1992-ben történt találkozójuk során II. János Pál egy nyomasztó látomásról számolt be neki Európa jövőjéről. - számolt be róla A VilágLátó HírMagazin!

A beszámolója szerint ezeket mondta el neki:

"Mondd el ezt azoknak, akikkel majd a harmadik évezred Egyházában találkozol. Látom az Egyházat egy halálos sebtől szenvedni. Egy mélyebbtől, fájdalmasabbtól, mint ezé az évezredéi,’ ezzel a kommunizmusra és a náci totalitariánizmusra utalva. ‘Iszlamizmusnak hívják.

Meg fogják szállni Európát. Láttam a hordákat Nyugattól Keletig érkezni,’ és felsorolta nekem valamennyi országot, egytől egyig: Marokkótól Líbiáig és Egyiptomig, és így tovább, egészen keletig.

A Szentatya hozzátette: ‘Meg fogják szállni Európát, Európa olyan lesz, mint egy pince, régi emlékek, árnyékok, pókhálók.

Családi hagyatékok. Nektek, a harmadik évezred Egyházának, meg kell fékeznetek a megszállást. Nem hadseregekkel, a hadseregek nem lesznek elegendők, hanem a hitetekkel, amit annak teljességében éltek meg."

Longhi atya arról is beszámolt, hogy II. János Pál egyik legközelebbi barátja, a 2011-ben elhunyt Andrzej Deskur bíboros elmondta neki, hogy a Szentatya “a látomások adományával” bírt. “A Megtestesült Istennel, Jézussal beszélget; látja az Ő arcát, és látja az Ő édesanyjának arcát is” – hozta a tudomására a bíboros.

Annak idején mindenki tudta, hogy II. János Pál az iszlám világ és a kereszténység közti "űrt" is be kívánta tölteni, egyfajta szószóló volt.

Ő volt az első olyan pápa, aki egy mecsetet is meglátogatott.

A pápa egy korábbi, 2003-ban kiadott apostoli írásában ugyanakkor elég érdekesen írt a látomása tudatában:

“szem előtt kell tartani a mélyen keresztény gyökerű európai kultúra és az iszlám gondolkodás közötti különbséget.”

Vajon bekövetkezhet a szörnyű jövő, amit II: János Pál látott? Idővel kiderül...

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély rejtélyek vallás iszlám bevándorlás


Megtekintések száma: 45881





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet