Ijesztő - A taxisok fantom utasai eltűnnek az üléseikről Japánban!

2019. szeptember 3., kedd




Furcsa dolgok történnek a taxisokkal a 2011-ben cunami által sújtott területen, ahol annak idején rengeteg áldozatot szedett a természet. Az utasok egyszerűen eltűnnek a hátsó ülésről.

Nyugtalanító dolgok történnek a Minamihana negyedben, mely azon területek közé tartozik, ahol 2011-ben hatalmas erővel sújtott le a cunami, rengeteg áldozatot követelve.

A taxisok bizarr paranormális dolgokról számoltak be az elmúlt időszakban. 

Állításuk szerint fantom utasokat látnak az utak szélén, és olyan eset is előfordult, hogy az utas a fuvar közben tűnt el az ülésről.

kisertet-a-taxiban

Egy ilyen eset alkalmával egy ismeretlen női alakot vett fel az egyik taxis a shinomaki állomáson. A nő azt kérte, hogy a Minamihana negyedbe vigye az autóval. A taxisnak már eleve ez is furcsa volt, meg is kérdezte, hogy miért akar oda menni, és biztos-e benne, hiszen az a terület jóformán teljesen üres a katasztrófa óta.

A rejtélyes nő erre megszólalt - "Azért, mert itt haltam meg!"

A taxis ekkor rémülten hátrafordult, de mire odapillantott a hátsó ülésre, a nő kámforrá vált. Hűlt helye volt, mintha sohasem ült volna abban az autóban.

szellem-stoppos-taxi

Egy másik esetben egy negyvenes éveiben járó férfi vettek fel, aki Hiyoriyama felé szeretett volna enni, ami egy hatalmas hegy. A férfi a hegy irányába mutatott, de egyébként teljesen szótlan volt. Nem volt szokatlan jelenség, rengeteg olyan utas akadt, akik nem akarnak beszélgetni. A taxis tudomásul vette, majd elhajtott a helyszínre, azonban mire odaért, menet közben eltűnt a fantom férfi a hátsó ülésről.

Ezek a beszámolók logikus magyarázat nélkül maradtak, így egyesek felvetették a paranormális tevékenység lehetőségét. A szemtanú által leírt személyeket is próbálták keresni, azonban nem akadtak a nyomukra.

Állítólag az egyik taxissal kapcsolatba lépett a cunami áldozatainak egyikének a családja, mert az általa adott leírás nagyon hasonlított elhunyt szerettükre.

A férfi később egy fényképen felismerte az áldozatot. Valószínűleg a cunamiban elhunyt áldozatok szellemei járnak vissza kísérteni a területre.

Nem ez az első eset, ahol katasztrófában életüket vesztettek árnyalakjait vélték látni a területen. Állítólag az oklahomai robbantás helyszínén is többször látták a néhai áldozatokat, de a szeptember 11-i terrortámadás ikertornyainak közelében is rengeteg megmagyarázhatatlan dolgot észleltek az elmúlt években.

OSZD MEG másokkal is!

kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek


Megtekintések száma: 439441





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet