Ijesztő alakú UFO lebegett az égen Hollandia felett? Ezt magyarázza meg valaki

2023. január 4., szerda




A legvadabb sci-fi filmeket idéző UFO-t videóztak a hollandiai Hága felett a napokban. Rögtön kitört a pánik a közösségi oldalakon.

Már megszokhattuk, hogy a legtöbbször éjszaka bukkannak fel az UFO-k, de ezúttal 2018 november 10-én kora délután 14 órakor vettek videóra egy különös formájú, fejete repülő objektumot, Hollandiában, Hága városa felett.

A felvételen jól látszik, hogy az UFO elég alacsonyan a házak felett lebegett. 

A formája pedig nem a jól megszokott korong, háromszög, vagy szivar alak, hanem teljesen amorf, ráadásul fél tucat tüskeszerű képződmény figyelhető meg az alsó részén és egy kisebb dudor.

Az egyik végéből szintén kiáll egy igen hosszú tüskeszerűség. (Talán antenna?)

A felvételt már több ezren látták a közösségi oldalakon, zömében helyiek, és teljesen elképedtek. Sokan pánikba estek, mert azt hitték, elkezdődött az idegenek inváziója. 

Mások viszont csak jót nevettek az egészen, mert szerintük csak egy festékfoltról van szó, ami az ablaküvegen szétkenődött, és azt videózta le valaki. 

Ráadásul, ha valóban megtörtént volna egy ilyen eset, minden hírcsatornán ez lenne a nap híre.

Bár ez utóbbi feltevés azért nem igazán állja meg a helyét, hiszen köztudott, hogy az UFO-król és az idegenekről szóló híradásokat erősen figyelik, és blokkolják a legtöbb sajtóorgánumban és televízióban.

OSZD MEG másokkal is!

ufók idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 56074





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet