Ijesztő átverés: egy dementor rémítette halálra az embereket!

2016. október 19., szerda
Majdnem pánik tört ki Wisconsinban, miután egy az égbolton röpködő ijesztő csontvázalak jelent meg a járókelők szeme láttára. Többen pánikba estek, és volt, aki a hatóságokat is értesítette. Később kiderült, hogy csak egy ügyes átverésről van szó. A készítő túl messzire ment?

Járókelők sikolyai rázták meg a csendes Észak Wisconsinban, amikor az égen egy ide-oda röpködő szellemalakot vettek észre.

A különös, földöntúlinak ható lény ide-oda cikázott, és úgy lebegett az éterben, mintha egy igazi kísértet lenne.

A fekete köpeny sejtelmesen lobogott a csontvázszerű alakon, ami nem adott ki magából semmilyen hangot, csak egy mély, motoros búgásra emlékeztető tompa zaj lengte körbe.

Sokan annyira megrémültek, hogy még a hatóságokat is felhívták, hogy veszélyben érzik magukat. csak később derült ki, hogy ez az egész jelenség csak egy jól megszervezett átverés.

Az egész egyetlen férfi műve volt, aki viccnek szánta az egészet, de úgy volt vele, hogyha már átverés, akkor legyen profin kivitelezve.

Zac Crueger, aki nagybácsikájával együtt készítette elő a nagy átverést, nem használt mást, mint egy repülő csontváz ijesztő bábját, és egy nagy teljesítményű drónt.

Ezután már nem volt más dolga, mint felszállni vele, és várni, mikor veszik észre a riadt járókelők. Elmondása szerint mindig is az a fajta emberke volt, aki a dobozon kívül gondolkodott, és benne volt a nem szokványos dolgokban.

Azt elismerte, hogy sokakat megrémíthetett a jelenség, de úgy fogalmazott, hogy ez kihagyhatatlan volt.

Úgy nézett ki az égen röpködő valami, mint egy dementor, ezt több járókelő is megjegyezte. A Twitterre feltöltött vallomást és a képeket közel 9 millióan nézték már meg, így akármennyire tisztességtelen és túlzásba vitt átverés volt, az emberek imádták az ötletet.

Reméljük azért idehaza nem készül hasonló, mert rengeteg idős vénasszonyt veinne el szívrohammal a mentő. 

paranormál átverés


Megtekintések száma: 116962

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet