Ijesztő és nagyon bizarr elmélet arról, hogy földönkívüliek vezetik-e a Vatikánt?

2017. május 26., péntek




A Vatikán lehet a Sátán titkos birodalma? - megbotránkoztató állításokat tesz egy elmélet.

A Vatikánnal kapcsolatos egyik legnagyobb titok az lehet, hogy nem is Jézus, és Isten igéjét hirdetik, hanem magának a Sátánnak ágyaznak meg vele.

A Vatikán berkein belül ugyanis több jel utal arra, hogy titkos sátánista szertartásokat gyakorolhatnak egyes tagok.

Ráadásul maga a Vatikáni építészet, és a szimbólumrendszere is tele van olyan utalásokkal, jelekkel, melyek egyértelműen azt mutatják, hogy a Vatikánon belül létezhet egy rejtett kultusz, mely a reptiliánokhoz köthető.

Mindezt egy megdöbbentő elmélet állítja, mely egyszerre bizarr, hihetetlen, és nagyon abszurd.

Az állítások szerit a Vatikán belső, rejtett hite szerint, ha Isten és Jézus létezett, akkor a gonosz is létezik, méghozzá a hüllőszerű Sárán képében. És ha már a gonosz erők állnak nyerésre, érdemesebb lenne az ördöggel lepaktálni...

Lucifer ugyanis bukott angyal volt, egy nefilim, aki azonban később megdöbbentő átalakuláson ment át egyes iratok - többek között Énok könyve, és néhány apokrif irat - szerint.

Reptilián isten, mely bekebelezi majd az egész világot? és a rejtekhelye, a kultusz fő forrása a Vatikán falai között bújna meg?

Az egyik legsokatmondóbb utalás erre az egészre a Vatikán egyik legrégebbi épülete, az a hatalmas terem - Paul VI Audience Hall -, ahol számtalan szertartást tartottak már. Ebben a komplexumban van két ablak, mely, ha jobban megfigyeljük, kifejezetten emlékeztethet minket egy hüllő szemére - állítják az elmélet híve.

Ha pedig távolról nézzük a két ablakot, az egész olyan, mintha az épület belseje egy reptilián arcot formálna....

Ráadásul több ezer napelem panel lett felszerelve 2007-ben a tetőre. És hogy ez miért is ennyire lényeges? Mert Lucifert sokszor említik a Fényhozóként is...

Az előadom terem közepén található egy érdekes művészeti alkotás is, melyen Krisztus látható, és a háttérben egyéb részletek. Ezeket ha messziről nézzük, a teljes egészet tekintve olyan, mintha a reptilián alak arcának alsó része lenne, a nyelve a szájában.

Sokak szerint ez egy egyértelmű szimbolika, a hamis kígyó szavait kommunikálja.

Azaz innen babonázza meg a tömegeket, hogy leszakítsák a tudás tiltott almáját, mint annak idején Ádám és Éva.

Ha a hatalmas csarnok szerkezetét kívülről is megnézzük, érdekes módon így is emlékezteti az embert egy hatalmas kígyó fejére. Az elmélet szerint ez sem a véletlen műve, hanem tudatos rejtett tervezés.

Ha megnézzük, mi zajlik az épületen belül a pápa szemszögéből, amikor imádkozik, és igét hirdet a hívek előtt, akkor azt láthatjuk, hogy egy hatalmas reptilián arca rajzolódik ki a túloldalt is.

Vagyis könnyen lehet, hogy a közönség is csak egy szimbólum, és valójában egy óriási istenséghez beszél a pápa folyamatosan, megbújva a háttérben.

És mi az, ami a legszembetűnőbb az egészben? Ami a legárulkodóbb jel mind közül? Jól nézzük meg az épület belsejét. Mi tűnik fel? Pontosabban minek a hiánya tűnik fel?

Nincs egyetlen hatalmas, sem kisebb falra aggatott kereszt. A kereszt szimbólum teljesen száműzve van az épületből, a többi szent szimbólummal együtt.

Ugyanis sem Szűz Máriát, sem más hasonló szimbólumot nem lehet megtalálni azon a helyen, ahol a pápa beszédeket szokott tartani, és igét hirdet a híveknek, a Vatikán szívében. Mindezt annak ellenére, hogy a kereszt a kereszténysége szíveként is tekinthető szimbólum, ami gyakorlatilag egybeforrt vele.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a pápa mögött látható, Krisztust ábrázoló alkotás sokak szerit egy nukleáris úton feltámasztott Krisztust ábrázol. Legalábbis egyes teóriák szerint a Krisztus alakja mögött látható "anomália" nem más, mint egy atomrobbanás burkolt ábrázolása.

Nehéz megmondani, hogy mennyi lehet az igazság ebben. talán belemagyarázások lennének? Mi van, ha az elmélet híveinek van igaza, és lehet valami a rejtett szimbolika mögött?

És mi van, ha a Vatikán valóban a szíve alatt rejtegeti a végső gonoszt?

OSZD MEG másokkal is!

ufók földönkívüliek idegenek összeesküvés vallás jézus isten vatikán reptiliánok sátán


Megtekintések száma: 85857





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet