Ijesztő! Fantomalak látható egy régi családi fotón!

2016. november 1., kedd
Egy az 1940-es évekből származó megkopott családi fotón olyan titokzatos alakot vettek észre, mely könnyen lehet, hogy egy túlvilági alak manifesztációja.

Az ijesztő és régi családi fotók mindig is félelemmel töltötték el az embert, ha rájuk nézett.

Ezeken a megkopott, sárgult, és foltos fényképeken gyakran észre lehetett venni oda nem illő dolgokat, melyeket aztán az idők során megpróbáltak mindenféle földhözragadt érveléssel megmagyarázni.

Azonban vannak olyan fotók, letűnt időkből, melyeken olyan dolgok rajzolódnak ki, olyan alaktalan entitások, árnyékok, arcok, amiket semmi mással nem lehet megmagyarázni, csakis a túlvilággal, és annak létezésével.

A jelenlegi fotó is éppen egy ilyen megmagyarázhatatlan gyűjtemény darabja lehet. A fotó eredetileg az 1944-es évből származik, és a Furlong család újzélandi otthona előtt készült.

Az egész képben talán semmi különös nincs elsőre, azonban ha jobban szemügyre vesszük a fotót, akkor nyilvánvalóvá válik az, hogy miért beszélnek sokan szellemfotóként róla.

Ha a kijelölt részt alaposabban átvizsgáljuk, láthatjuk, hogy egy titokzatos, furcsa alak áll ott, de épphogy csak látszik, és nagyon halvány.

A Furlong család úgy vette észre ezt a szokatlan anomáliát a képen, hogy épp a régi családi fotókat válogatták át. Többeknek azonnal feltűnt a leginkább egy női alakra emlékeztető valami.

Később alaposabban is átvizsgálták, digitálisan kinagyították a képet, és arra jutottak, hogy a ruházatából ítélve egy fél évszázaddal megelőzte a viselete a jelenlévők viseletét, vagyis 50 évvel korábban élhetett.

A Furlong család unokái közül, mint kiderült, többe is találkoztak ezzel a titokzatos nővel. Legtöbbször úgy, hogy ez az alak ott állt éjszaka az ágyuk mellett, és bámulta őket. A gyerekek elmondása szerint az idős hölgy úgy 60-70 éves lehetett.

A nő olyan régi ruhában volt, mely a leírás szerint az 1890-es és 1910-es évek között volt divatos viselet. Vagyis a Furlong család rejtélyes szellemalakja ebben az időszakban élhetett valamikor, de ennél többet nem sikerült róla kideríteni.

Ráadásul a Furlong házat néhány évvel ezelőtt végleg lebontották, a romokat pedig eltakarították. Azóta senki sem látta a szellemhölgyet, mert a család egyik tagjának sem jelent meg újra.

Így viszont valószínű, hogy soha nem derül már fény a családi fotón látható szellem titkára.

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek ijesztő


Megtekintések száma: 36208

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet