Ijesztő kezek sokasága: mintha apró démonok próbálnának kitörni innen

2016. október 26., szerda




Ez a videó beillene akár egy horrorfilm egyik jelenetébe is, pedig nem démonok apró kezei láthatóak rajta. Kitalálod mik ezek?

Nemrég egy ijesztő felvétel látott napvilágot, és töltötték fel a Youtube-ra, a legnagyobb videó megosztó portálra.

A felvételen egy srác látható, ahogy egy hatalmas, fából készült ketrec mellett áll, melynek sötét réseiből aprócska, démoni kezek nyúlkálnak kifelé.

Szó se róla, valóban olyan ijesztőek, mintha egy jobb horrorfilm egyik csúcsjelenetét látnánk. Sokan egyenesen a The Walking Dead klasszikus, és méltán híres ajtó mögül kinyúló jelenetéhez hasonlítják.

Megnyugtatunk mindenkit. Nem démonokról van szó, még csak nem is szellemekről, vagy valamilyen genetikai kísérlet során létrehozott sokkezű szörnyről.

A mosómedve kezei kísértetiesen hasonlítanak az emberére, legalábbis ezen a videón olyan, mintha tényleg egy sereg apró démon próbálna átnyúlni a fa rései között, és elragadni a fiatalembert.

Nem tanácsos a tél közeledtével etetni ezeket az apró ámde falánk állatokat, mert hamar társaságba verődve térnek vissza még több ételért.

Egy biztos: ha éjszaka botlottunk volna ugyanebbe a látványba bele, és nem lettünk volna tisztában, hogy ezek csak mosómedvék, valószínűleg halálra rémülve tárcsáznánk a sarokban a 911-et.

érdekes érdekesség állatvilág démonok


Megtekintések száma: 109861





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet