Ijesztő! Kinyitotta szemeit a keresztre feszített Krisztus szobor!

2016. augusztus 12., péntek




Bizonyíték a csodára? Videóra vették, amint egy keresztre feszített Jézust ábrázoló szobor egy pillanatra kinyitja szemeit. A paranormális kutatók szerint ez egy egyértelmű bizonyíték a csodák és paranormális tevékenységek létezésére. A felvétel egyszerre csodálatos és nagyon ijesztő.

A csodával határos történet egy mexikói templomban történt. A felvételt készítő férfi éppen videót készített a templomról, és a benne található Krisztus szoborról, amikor valami nagyon szokatlan és ijesztő dolog történt.

A keresztre feszített Jézus szobor egy pillanatra kinyitotta szemeit.

Egyesek a felvételt látva azonnal Isteni csodáról beszélnek, míg mások úgy vélik, hogy ez a videó lehet a valaha volt legerősebb bizonyíték a paranormális jelenségek létezésére.

A szkeptikusok azonban természetesen itt is megszólaltak az eset kapcsán, és óvatosságra intettek, mondván, hogy talán a felvétel van megmanipulálva, vagy csupán egy véletlen, szerencsés optikai illúzióról lehet szó.

A felvételt azóta többen megvizsgálták, és

nem találtak rajta arra utaló jeleket, hogy utólag hozzányúltak volna valamilyen videószerkesztő programmal, vagyis maga a felvétel biztosan eredeti.

Az optikai illúzió lehetősége persze továbbra is fennáll. Lehetséges, hogy csak a fény és az árnyék sajátos játékának áldozatául esett a felvételt készítő férfi?

Vagy valóban Isteni csoda történt? Ez a kérdés aligha lesz eldöntve egyhamar. Az azonban biztosnak látszik, hogy valami megmagyarázhatatlan erő, vagy erők tényleg létezhetnek, melyet még ne tud megfogni, megmérni a tudomány.


Megtekintések száma: 10978





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet