Ijesztő, nem evilági lény meredt rá az egyik képen. Újra látták Slendermant?

2016. szeptember 17., szombat
Egy férfi korábbi nyaralásából származó képeit rendszerezte, amikor egy szokatlan, magas, vékony árnyalakot fedezett fel a képen, közvetlenül mellette. Az egészben az a legijesztőbb, hogy ott, és akkor, amikor a kép készült, senki nem volt a közelében…

Egy férfi nemrég gondolt egyet, és az elmúlt év nyaralásaiból szeretett volna egy rendezett albumot készíteni. Bár ne tette volna…

A férfi ugyanis a régi képek rendezgetése, rendszerezése közben egy olyan képre bukkant, mely egyszerre volt bizarr és hátborzongató.

Az ominózus képen ugyanis ő maga átható, amint szelfit készít magáról egy repülőtéren. A kép bal felső sarkában azonban egy magas, vékony, bizarr termetű alak bukkan fel, elmosódva.

Még jobban felállt a hátán a szőr, mikor tudta, hogy a kép készítésekor senki nem volt a közelben.

A képet feltöltötte, majd kikérdezte az emberek véleményét az ügyben. Ő maga ugyanis nem tudta hova tenni a fényképen látható jelenséget.

Az első szelfis képen egyébként nem látható a lény, a másodikon viszont igen, pedig egy másodperc sem telt el a két kép készítése közben.

De akkor ki, vagy inkább mi lehet az a bizarr figura a kép bal felső sarkában? Ez interdimenzionális lény? Egy kísértet? Vagy valami más?

Sokan, akik megnézték a képet, a Slendermanre tippelnek, úgy sejtik ez a titokzatos és ijesztő kreatúra állhat, a férfi mögött.

Slenderanről rengeteg szóbeszéd kering a neten. Vannak, akik szerint a lény nem is létezik, és valójában csak kitaláció az egész, míg mások meg vannak róla győződve, hogy látták a lényt.

Azt sem tudja senki, hogy honnan érkezett. Egy meg nem erősített – tehát érdemes a helyén kezelni – történet szerint Mark Slender volt az eredeti neve a lénynek.

1921-ben pedofil vádakkal börtönbe zárták, majd arcát levágták, végtagjait meghosszabbították. Mivel a börtönben gyűlölték a pedofilokat, így rengeteg bántalmazást kapott az amúgy is eltorzított férfi, míg végül egy napon megszökött, és sose látták többé.

Más források szerint ott halt meg a börtönben egy ilyen bántalmazás során, ezért kísért és bolyong a világban torzszülött túlvilági testével.

paranormál kísértet megmagyarázhatatlan kísértetek slenderman


Megtekintések száma: 109316

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet