Ijesztő, paranormális lények nyomában

2017. április 17., hétfő




Sokkoló videó egy másik világ lényeiről…

Rengeteg olyan videó kering az interneten, melyeken olyan dolgok láthatóak, amiket soha nem sikerült azonosítani. A világ egy nagyon rejtélyes hely, és nagyon keveset tudunk a benne élő élőlényekről.

Sokan a mai napig meg vannak esküdve rá, hogy létezhetnek olyan eddig ismeretlen, a tudomány által nem elismerten létező kreatúrák, melyek képesek átjárni a túlvilágról a mi világunkba.

De vajon ezek a lények mennyire veszélyesek?

Létezhetnek paradémonok, vagy olyan poltergeistek, melyek képesek kihatni az anyagi világunkra, és akár ártani is az embereknek?

A lenti videó tanulsága szerint igen.

Az alábbi videó összeállítás megdöbbentően ijesztő, és rengeteg olyan elemet tartalmaz, ami a nyugalom megzavarására kiválóan alkalmas.

Többek között a harmadik videórészletnél látható, ahogy egy szűk barlangszerű helyen valaki velőtrázóan ijesztő, nem embertől érkező hangokra lesz figyelmes.

Ez a valami aztán követni kezdi a férfit, majd egyre közelebb és közelebb kerül…

Hogy mi lett végül a férfivel, senki sem tudja, de egyes sejtése és információk szerint a felvételt egy barlang belsejében találták, és a kamera gazdájának nyoma veszett.

A videón számtalan ehhez hasonló hátborzongató dolgot látsz, melyek mind azt bizonyítják, hogy van túlvilág, és mások is élnek odaát… Időnként pedig nem félnek átjönni az élőkhöz.

Csak akkor javasoljuk a megtekintését, ha nem vagy egy ijedős típus.

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál rejtély rejtélyek bizarr ijesztő


Megtekintések száma: 75025





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet