Illuminátusok – A népirtás elkezdődött?

2015. november 5., csütörtök
Az illuminati társaságot a Sátán zsinagógájaként is szokták emlegetni. A világ az ő kezükben van, irányításuk alatt tartják a gazdaságot és a háttérkormányokat. Minden a terveik szerint halad, a tervezett népirtás pedig hamarosan megkezdődik.

Néhány a háttérben megbújó szervezet még napjainkban is képes arra, hogy embereik millióit, világok kormányait rángassa zsinóron saját önző érdekeik szerint. Létezik egy felsőbb hatalom, melynek tagjait néhány tucat kiválasztott alkotja? A válasz sokkal ijesztőbb, mint gondolnánk.

A történelem valaha volt egyik legrettegettebb társaságáról van szó. Nem volt még soha egyetlen olyan tömörülés sem, mely ennyire megosztotta volna az embereket, és melyről ennyi féle összeesküvés keringene az emberek között. Az illuminátusoknak közvetlen, vagy közvetett módon nagy szerepük volt minden nagyobb történelemformáló eseményben. A nagy háborúk, nagy mészárlások, terrortámadások kirobbantásáért is az illuminátusok vonhatók felelősségre. Sokak szerint az első és második világháborúnak is ők adták meg a kezdőlökést.

Az illuminátusok rendjét hivatalosan már több mint 200 éve betiltották. Ha megvizsgáljuk az elmúlt 200 évet, arra a következtetésre juthatunk, hogy az illuminátusok gonosz tervéből eddig szinte minden valóra vált. Az Európai nagy uralkodócsaládok elvesztették hatalmukat az illuminátusok megalakulása óta. Ahogyan a társaság egyre erősödött, úgy másoknak egyre kevesebb hatalmuk volt Európában. A legtöbb országban az alkotmányos demokrácia lett az irányító elv, mára már csupán néhány ország büszkélkedhet királlyal, királynővel, de ezeknek is inkább turisztikai látványosságként, nemzeti díszként szolgálnak. Igazi politikai vagy egyéb hatalmuk már nincs.

a-mindent-lato-szem

Az ENSZ létrejöttében közvetlen szerepet játszhattak az illuminátusok. Mi több, rengetegen tekintenek a szervezetre úgy, mint a megvalósult illuminátus rémálom. Az ENSZ ugyebár egy nemzetek feletti szervezet, így annak határozatait minden független államnak be kell tartania.

1945-ös megalakulása az első két világháború közvetlen következménye. Mondhatni a világháborúk hívták életre az ENSZ megalakulását. Az illuminátusoknak ez kapóra jött, mi több, egyesek szerint az illuminátusok éppen azzal a céllal robbantották ki az első és második világháborút, hogy végre meglegyen az indok egy nemzetek feletti szervezet létrehozására. A legfélelmetesebb az egészben az, hogy mindez teljesen logikus.Közeleg Új Világrend

Az Új Világrend létrehozása az illuminátusok legnagyobb törekvése, melyet megalakulásuk óta próbálnak elérni. A végső cél eltörölni minden vallást és kormányt, és egy hatalmas világrend alatt egyesíteni a Föld népét, totális kontroll alá véve az emberiséget. Egyetlen nagy állam létezne, nem lennének többé országok és országhatárok, és egyetlen ember uralkodna (néhány tucat háttérhatalmi szereplőt leszámítva) az egész világ felett.

A rossz hír az, hogy jó úton haladnak afelé, hogy ez megvalósuljon. A totalitárius világkormány a megvalósulás küszöbén áll. Gondoljunk csak az Egyesült Államok meggyöngült gazdasági erejére, az adóssághegyekre, amit felhalmozott, és amibe lassan belefullad, vagy gondoljunk az egyre többet hangoztatott Európai Egyesült Államokra, ami az Európai Unió bedőlése után létrejöhet.

De ott van a korábban sokat emlegetett Észak-Amerika Unió. A híresztelések szerint 2005-ben az Amerikai Egyesült Államok, Kanada és Mexikó között született egy megállapodás. A megállapodásról természetesen egyik kormány sem tett jelentést sehol. Sőt, a kongresszus sem tárgyalta meg az ügyet. Az egyezség röviden annyit takar, hogy a három említett ország eltörli egymással szembeni határait és létrejön a nagy Észak-Amerikai Unió.

uj-vilagrend

Szót kell még ejteni röviden a NAFTA-ról (North American Free Trade Agreement) is. A NAFTA már egy létező dolog, nem összeesküvés. Az első lépcsőfok afelé, hogy a különböző nagyobb hatalommal bíró országok egyesüljenek. A NAFTA tulajdonképpen egy szabadkereskedelmi egyezség, mely Amerika, Mexikó és Kanada között köttetett még 1992-ben. Az 1992 augusztusában aláírt, és 1994. január 1-jén életbe lépett egyezség értelmében a tagországok közötti kereskedelmi és beruházási akadályok lebomlottak.

Célkitűzései között szerepelt egy közös piac létrehozása a tagországok áruinak és szolgáltatásainak, új munkalehetőségek teremtése és a vállalataik versenyképességének erősítése a világpiacon. Mint mondtuk, ez volt az első lépcsőfok afelé, hogy a nemzetek gazdaságilag sokkal jobban összefonódjanak, mint azelőtt.

Jelenleg 3 nagy erő tömörülés van jelen a világon az oroszokat leszámítva. A NAFTA, az EU és az EAC (Kelet Ázsia). A jövőben ezek az erők még jobban egymásba olvadnak, létrehozva az Új Világrendet.

Az Új Világrend leginkább a politikusok és a pénzügyi szakemberek közt elterjedt nézet, akik arra spekulálnak, hogy jogtalanul irányíthatják, és befolyásuk alá vonhatják egy összeesküvés létrehozásával vezető szervezeteket. Számos múltbéli és jelenlegi esemény is úgy tűnik, hogy ennek a folyamatnak a része, amely manapság is zajlik annak érdekében, hogy világuralomra törjenek titkos politikai csoportosulásokon keresztül és a törvényhozási folyamatok segítségével.

Tervezett népirtás

Az országok szuverenitásának megszűnése minden bizonnyal sokaknak nem fog tetszeni, de az illuminátusok erre is fölkészültek. Tervezett népirtás vette kezdetét megalakulások óta. A világháborúkat, a nagy terrortámadásokat mind-mind ők indították el. Hol gazdasági érdek (2001. szeptember 11.) hol konkrét népirtás indokán.

Napjainkban is zajlanak a népirtási folyamatok. Vannak, akik szerint a rák is az illuminátusok számlájára írható, annak ellenére, hogy már az ókorban is léteztek feljegyzések daganatos megbetegedésekről. Gyanúk szerint azonban a modern kor rákos megbetegedéseinek száma azért ilyen magas, mert tervezetten, mintegy titokban oltanak be minket olyan anyagokkal, melyek később előidézik a betegséget. Ezek az anyagok rendszerint csecsemőkorban, akötelező oltásokkal együtt jutnak be a szervezetbe.

A média által létrejövő dezinformációs kavalkád is csak része a tervnek. Az emberek csak fogyasztanak, és nem kérdeznek. Egyre kevesebbet gondolkodnak, sokkal inkább átnevelődnek arra a viselkedésre, hogy szó nélkül elfogadják azt, amit eléjük tárnak. Minderre azért van szükség, hogy majd a népirtás után hátra maradt emberek mintegy droidként működjenek, parancsot teljesítve,rabszolgaként. Ami azt illeti, ez a lelki és gondolkodásmód béli rabszolgaság már ma is megfigyelhető. Rabszolgái vagyunk saját devizahitelünknek, adósságainknak, munkánknak, alá vagyunk rendelve a többségi társadalomnak. Az egész egy ördögi kör, egy feneketlen kút, melyből nincs kiút, és minél jobban próbálunk tenni ellene, annál mélyebbre süllyedünk.

harmadik-vilaghaboru-2

Az erkölcsi züllesztés már évtizedek óta folyik. Mióta jelen van a szórakoztatóiparban a televízió és a média, azóta pedig még nagyobb fokozatra kapcsolt az etikai rothasztás. A világ igénytelensége csaknem töretlen!

Példának okáért az igaz keresztényeket, akik minden embert rassztól, bőrszíntől, származástól függetlenül szeretnek, már alig említi a média. Nincs bennük akkora üzlet, mint a Batman pólókban és játékokban, a Hamburgerben, a zsidó Holocaustban és az ebből felépülő fegyver-, ember- és drogcsempész birodalomban és a Coca Colában. Az Új Világrend nem pusztán összeesküvés. Mindenki, aki benne van, hagyott valamiféle jelet.

A média rejtett utalásokkal van tele a közelgő véget illetően, a háttérben folyó lassú népirtás sem folyhat már sokáig a színfalak mögött. Az amerikai egydollároson olvasható Novus Ordo Seclorum szintén az Az „Idők Új Rendjére” azaz az Új Világrendre utal.

Nem bízzák a véletlenre. Azért van szükség a nép depopulációjára, mert így mikor eljön a mesteri terv utolsólépése, már alig lesz olyan, aki ellenáll, mert addigra az emberiség nagy része vagy elpusztult, vagy totális kontroll alá került.

Ha valamit titokban akarsz tartani, akkor kiabáld szét az utcában. – Szokták mondani, ami az illuminátusok, és a média dezinformációs jellege kapcsán határozottan igaz. Rengeteg lejáratott összeesküvés létezik a társasággal kapcsolatban, melyek egy részét meglepő módon a társasággal valamilyen kapcsolatban álló személyek gyártottak.

Amikor aztán ezek a teóriák teljes sületlenségnek bizonyulnak, az emberek a ténylegesen valós információkat sem fogják elhinni, így az illuminátusok elérték, amit akartak: az emberek tudnak tóluk, de nem mindenki hisz bennük.

katasztrófa összeesküvés politika harmadik világháború


Megtekintések száma: 25389

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet