Ilyen, amikor a kannabisz olajat fecskendeznek be egy agydaganatba!

2017. szeptember 5., kedd
Zavarba ejtő videó a kannabisz rákgyilkos hatásáról, amiről a gyógyszeripar hallgat.

Az alábbi videók azt mutatják, hogy a THC hogyan öli meg a rákos sejteket. Olyan megdöbbentően gyorsan és hatékonyan képes a daganatos sejteket megölni, hogy az valami bámulatos.

A videó nézése közben az ember azon tűnődik, miért nem terjedt még el ez a kezelés a világon.

Aztán általában jön a hirtelen felismerés. Azért nem mert a gyógyszeriparnak nem érdeke, hogy egy könnyen, olcsón elérhető hatékony gyógymód álljon a rákos betegek rendelkezésére.

Az élet már csak ilyen. Ahol profit van, ott a piaci szereplők MINDEN áron ragaszkodni fognak hozzá és mindent elkövetnek, hogy a saját kiskirályságuk fennmaradjon. Még ha ez az egészségügyi iparon belül emberek millióinak életébe is kerül.

2012-ben egy pár tudós a California Pacific Medical Center-ben, San Franciscóban azt találta, hogy a THC sokféle rák áttétjét megállítja.

Erről aztán mikroszkopikusan rögzített videófelvételeket is készítettek.

Az egyiken az látható, amint a kannabisz olaj a szervezetbe jutva elbánik a rákos sejtekkel, méghozzá viharos gyorsasággal.

A másik videón pedig agyba juttatják a kannabisz olajat és annak összevetőit.

Azt tudni kell, hogy az agydaganatok a legnehezebben kezelhető, legagresszívebb daganatok. Azonban a videó és a felvételek tanulsága szerint ezekkel szemben is kiváló eredményeket ér el a kannabisz olaj.

A szóban forgó kísérletben gyógyíthatatlan agydaganatokat pusztítottak el patkányokban THC befecskendezésével. 2007-ben a Harvard kutatói is azt találták, hogy a kannabisz vegyületek csökkentik a tüdőrák növekedését.

1974 óta számos vizsgálat kimutatta a kannabisz tumorellenes hatását.

A tanulmány eredményeiről a Washington Post-ban számoltak be 1974. augusztus 18-án, ahol a kannabisz alkotóeleme a THC "lelassította a tüdőrák, emlőrák és a vírus által előidézett leukémia növekedését kísérleti egerekben, és 36 százalékkal növelte az élethosszukat."

Napjainkban bár néminemű enyhülés történik a kannabisz, mint rákgyógyszer elnyomásában, mely annak tudható be, hogy talán rájöttek, hogyan profitálhatnak belőle, de még mindig nagyon kevesen beszélnek arról, hogy akár már holnapra ki lehetne fejleszteni belőle egy olyan kezelést, mely emberek millióinak az életét menthetné meg.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rákgyógyszer gyógyszeripar kannabisz


Megtekintések száma: 191114

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet