Ilyen, amikor emberekre támadnak a tengerek, óceánok „szörnyei”

2016. december 8., csütörtök




Ijesztő, egyben nagyon feszült összeállítás arról, ahogy a víz csúcsragadozói emberekre támadnak. Vigyázat, néhol felkavaró képsorok következnek!

A tengerekben, óceánokban, tavakban – búvárruhában - barangolni nem egy életbiztosítás. Ezt mindenki tudja, aki erre vállalkozik.

Azonban a parton ücsörögve egyáltalán nem számítunk arra, hogy a következő másodpercben elkaphat minket egy vérszomjas aligátor, vagy a sekély vízben táncolva áramütés érhet minket egy elektromos angolna miatt.

Arról nem beszélve, amikor a lagúna kék vízben úszkálva döbbenünk rá, hogy a vízben úszó távoli folt egyre közelebb kerül, és a többiek vadul üvöltöznek felénk, hogy „Krokodil!”.

Az állatok időnként rátámadnak az emberre. Általában azért, mert fenyegetve érzik magukat, vagy zsákmánynak néznek minket. De olyan is van, hogy minden ok nélkül „lepik” meg a gyanútlan áldozatokat.

A vízi világ tanulmányozásával foglalkozó emberek között végzet felmérések szerint a legtöbben egy esetleges cápatámadástól tartanak, de előkelő helyek vannak ezen a félelemlistán az aligátorok, polipok, bizonyos halak is.

Ebben a videóban néhány igen látványosra és feszültre sikeredett valódi felvételt láthatunk, ahol emberekre támadtak a vízi világ ragadozói.

Van itt minden, cápatámadástól kezdve lesben álló aligátoron át egészen a harapós fókáig.

A videó amellett, hogy néhol felkavaró jeleneteket mutat be, arra mindenképpen jó, hogy emlékeztessen minket: az otthonainkon, városainkon kívül már nem mi vagyunk a világ urai.

érdekes hihetetlen video érdekesség ijesztő durva


Megtekintések száma: 31385





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet