ILYEN egy igazi földönkívüli elrablás? Hátborzongató felvétel terjed futótűzként a neten!

2018. január 7., vasárnap




Akár valódi akár nem, az embereket alaposan megosztotta a kézikamerával készített videó. Sokak szerint ez az egyik legdurvább videó, amit valaha láttak...

Egy olyan mozgókép anyag került elő, melyet egy kézikamerával készített valaki még nagyon régen.

A felvételen látható dolgok sokakat felkavartak, és tényleg alkalmasak a nyugalom megzavarására is.

Ezért ezt figyelembe véve nézze meg bárki is, mi szóltunk előre!

Január 3-án valahol Kaliforniában raboltak el idegenek valakit. Ennyit tudni a videóhoz kapcsolódóan, de hogy melyik évben, arról megoszlanak a vélemények.

A felvétel ugyanis nagyon réginek tűnik, ezért sokan arra következtetnek, hogy valójában egy több évtizedes videóról van szó, mely előkerült.

Mások viszont úgy gondolják, hogy ez egy friss felvétel, egyszerűen azért van ennyire rossz állapotban, mert az elrablás során sérülhetett, és az is csoda, hogy elkészülhetett maga a felvétel.

Egy azonban biztos: egy férfi elraboltak az idegenek. 2 nappal az esetet követően emlékezett rá, hogy hová is tűnt a kamerája. Ekkor találta meg rajta a felvételt is.

A videó tényleg sokkoló, és látszik, ahogy az idegenek "felszippantják" az űrhajóba, majd ott különféle történések mennek végbe.

Az is látszik, ahogy valami a levegőbe emeli a kézikamerát, majd több tíz méter magasból visszaesik az a Földre.

Míg egyesek szerint az egész csak egy nagyon jól összeállított felvétel, melyet a netre szántak egyfajta viral videónak, addig mások úgy gondolják, hogy valódi, és a férfi felvétele egy hiteles ufó elrablást örökített meg.

Egy biztos: az idei év eddigi legmegosztóbb ügye született meg ezzel...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 63806





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet