Ilyen elképesztő volt az évszázad legnagyobb napfogyatkozása: lélegzetelállító felvételek!

2017. augusztus 22., kedd




Amerika-szerte észlelték a teljes napfogyatkozást: mutatjuk a legelképesztőbb felvételeket, képeket!

Augusztus 21-én végbement az, amikre egy egész kontinens, és joggal mondhatjuk, hogy a fél világ várt.

A világ legnagyobb, egyik leglátványosabb napfogyatkozása zajlott le, melyet Amerika egyes részei felett lehetett látni.

A jelenség annyira ritka, hogy 99 évvel ezelőtt történt ehhez hasonló, és sokat kell várni, hogy újra megtörténjen. Természetes, hogy különféle összeesküvés elméletek és teóriák kezdtek szárnyra kapni a jelenség előtt.

Az emberek hihetetlenül izgatottak voltak, és nagyon sokan az égre tapasztották a szemeiket, hogy ezt a kozmikus jelenséget átéljék.

Nagyszerű felvételek, látványos képek születtek, melyeken jól látszik, hogyan ment végbe a Nap teljes elfogyatkozása, miközben a Hold lassan kitakarta, vaksötétté téve az égboltot, mintha valami szürreális világba csöppentek volna a Földlakók néhány percre.

A kozmikus "együttállás" sokak szerint egyébként nem csak látványos volt, de ezzel az emberiség egy új korszakba lépett spirituális értelemben.

Bárhogyan is, mindenkit, aki látta, tapasztalta vagy átélte, alaposan megváltoztatott az esemény.

Ha megnézed a felvételeket, nagyon jól látni, hogy mennyire izgalmas és egyben látványos volt.

Egyszerre hátborzongatóan hatott, ahogy az ég hirtelen elsötétült, és a Nap nyaldosó fénykoronája megpróbált kibújni a Hold mögül, miközben megjelentek az égen a csillagok, felzendültek a tücskök ciripelései.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes hihetetlen érdekesség csillagászat napfogyatkozás


Megtekintések száma: 78665





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet