Ilyen erotikus videót még nem láttál!

2016. december 7., szerda
Bizonyára te is kíváncsi vagy, miről is van szó, és miért voltunk ennyire titokzatosak a címben. Egy olyan szex videót fogsz most látni, amit ellentmondásos módon teljes bűntudattól mentesen tudsz megnézni.

Nem mindennapi látvány

Ugyanis két medveállatka között megy végbe a nem mindennapi aktus. Figyelem! Ilyet soha nem fogsz látni, főleg átélni nem.

A medveállatka hím tagja ugyanis az „együttlét” során több tucatszor is elélvez, és közben azonnal és folyamatosan harcra kész.

A medveállatkák halhatatlanságának rejtélye

A medveállatkák mindig is olyan különleges lények voltak, melyeket sokra tartott az emberiség és a tudomány, annak ellenére, hogy nagyon parányiak.

Ugyanis nem csak, hogy az örök élethez vihetik egyre közelebb a szakembereket a génjeikkel kapcsolatban, hanem a tény, hogy egyszerűen elpusztíthatatlanok. Ezt a szó szoros értelmében is veheted, ugyanis az űrben, teljes vákuumban sem pusztulnak el, sőt, vígan megélnek.

Hihetetlenül hangzik, pedig igaz. Mindennek tetejében pedig évekig képesek elélni víz, vagy élelem nélkül, akár légüres térben is. Kibírják a -273 fokos hideget, de vígan lubickolnak a forráspont fölött lobogó vízben.


Eddig nem ismert folyamat

Bár már több mint 200 éve tanulmányozzák a mikroszkopikus méretekkel rendelkező élőlényt, nehezen adja titkait. Persze sikerült már kideríteni egyet s mást, azonban a kutatók előtt még hosszú út áll a medveállatkák rejtélyes viselkedésének megértéséhez.

Azt sem tudták, hogyan szaporodnak pontosan, vagy hogyan megy végbe a megtermékenyítés. Folyamat teljesen ismeretlen volt a kutatók számára, akik egy új kísérlet keretében vetettek ennek véget.

Egy úttörő kutatásban a tudósok kiválasztottak 30 medveállatkapárt, és első lépésként különválasztották a nőstényeket és a hímeket.

Ez már önmagában hatalmas feladat, az aprócska állatokon ugyanis, csak még apróbb jelek utalnak a nemükre. A pároztatás ehhez képest már gyerekjáték volt, csak ki kellett várni, amíg a nőstényekben peték termelődnek, majd összeereszteni őket a hímekkel.

Emberfeletti szex

Mondanunk sem kell, hogy a medveállatkák emberfeletti szexuális teljesítményre képesek. A hím medveállatka ugyanis több tucatszor tud orgazmust átélni, mindeközben végig harcra kész marad, és közösül a nősténnyel.

Így születhetett meg a felvétel, mely gyakorlatilag az első medveállatka szexfilmként is beillik a világtörténelembe.

Ez biztos: amellett, hogy sok hasznos információval szolgált a kutatók számáram, egy üde színfoltként valószínűleg sokáig megmarad a tudomány szerelmeseinek emlékeiben.

tudomány érdekes érdekesség szexualitás humoros szex


Megtekintések száma: 43046

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet