Ilyen hatása lesz a sorsodra, és a dolgaid alakulására a decemberi hold!

2017. december 7., csütörtök




A szeptember 6-án bekövetkezett telihold utáni időszaknak óriási kihatásai lesznek az életedre. Tudd meg, hogy pontosan mik!

Nemrég kezdődött el a telihold utáni spirituális időszak, mely szeptember 6-án kezdődött, magával a teliholddal.

A telihold utáni időszak olyan energiákat szabadít fel az éterben, mely jelentős változást szokott előidézni az emberek sorsában, a dolgaik alakulásában.

De vajon mi vár rád ebben az időszakban? Érhetnek-e meglepetések az élet bármely területén?

Annyi bizonyos, hogy ezek a napok egyszerre érzékenyek és intuitívak. Meg kell vizsgálnod, hogy hol kompenzálsz, és hol vállalsz magadra jóval többet, mint kellene.

Ilyen esetben ezekben a dolgokban ugyanis önmagadat adod fel.

Fel kell tenni a kérdést nyíltan és egyértelműen magadnak: miben vagy túl szigorú önmagadhoz, és mivel indíthatnád el a változást? A telihold utáni időszak energiáit ugyanis a segítségedre tudod ebben hívni.

Fókuszálj magadra, engedj el minden negatív gondolatot, ami a saját önbecsülésedet gátolja. Vedd észre, ha olyan mondat jön ki a szádon, ami arra vonatkozik, hogy nem vagy elég jó.

Ha a külsőddel vagy a belső tulajdonságaiddal nem vagy elégedett, ezt mind tedd le. Erősítsd azt, amit szeretsz magadban, és ha valaki dicsér, fogadd el.

A telihold utáni szeptemberi időszak egyértelműen arra való számodra, hogy rendbe tedd magad, és önmagadban jónéhány dolgot.

Ez arra is vonatkozik, hogy ne tegyél meg mindent mindenkiért, úgy, hogy közben feladod önmagad.

Magaddal is foglalkozz, mert ilyenkor fogsz rájönni, hogy a belső békéd feltétele az, hogy önmagaddal is jóban legyél, és az a belső én, amivel nem foglalkoznak, soha nem lesz hálás neked.

Párkapcsolatban pedig ne idealizáld a kedvesed, engedd el a régi mintákat, ne akard beletuszkolni a másikat azokba a tulajdonsághalmazokba, melyek régi elvárásaidból fakadnak.

Ha pedig még nincs párod, akkor engedd be végre azt, aki talán már elég régóta kíván bejutni a belső körödbe.

Ezzel egyúttal itt az ideje végleg szakítani a régi dolgokkal, szerelmekkel, olyan emberekkel, akikhez már csak a régi emlékek, vagy az érdekek húznak.

A telihold utáni spirituális időszak tehát a belső éned kipallérozására menjen el, és fordítsd az időt önmagadra.

Ez az időszak ugyanis fel fogja ezt erősíteni benned!

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria spirituális jövő telihold horostkóp


Megtekintések száma: 180815





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet