Ilyen lehet végigautózni az égő poklon!

2016. november 16., szerda




Ezt a videót egy autó műszerfali kamerájából vették fel egy erdőtűz során, amint az autós keresztülhaladt az érintett területen. Ház fázol, ha kíváncsi vagy, ha borzongani akarsz, nézd meg, garantáltan átmelegszel, és többé nem akarsz tűz közelébe menni!

A Kaliforniában található Anderson Springs közelében lévő erdőben óriási tűz ütött ki még 2015 őszén. A tűz nagyon gyorsan terjedt, és még az erőd keresztülszelő út széléig is kiterjedt.

Az ott végigautózók – már azokban, akiknek volt elég vér a pucájában – elé egy olyan riasztó látvány tárult, mintha a pokol egyik bugyrába kocsikáztak volna be.

Elviselhetetlen hőség, izzó parázsdarabok, elsötétülő égbolt, és a fák recsegő zaja. Mintha Mordor vidékein járt volna az ember.

A hatalmas tűzben 585 otthon vált lakhatatlanná, ezek egy része porig égett és csal alig 10%-ukat sikerült helyreállítani azóta.

Végül a tűzoltóknak és az időjárásnak a közös ereje kellett ahhoz, hogy a lángok kialudjanak. Sokak számára azonban már túl későn érkezet a segítség, és mindenük odalett.

Nézd végig ezt a videót, ahogy egy autós végigmegy az egyik érintett útszakaszon. Egyszerre érzünk valami mélységes alázatot a természet erőivel szemben, és valami szokatlan csodálatot.

érdekes video érdekesség természet


Megtekintések száma: 74656





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet