Ilyen lenne, ha az idegenek megszállnák a Földet?

2017. június 15., csütörtök
Neil Blomkamp rendkívül sötét sci-fi inváziós filmje egy olyan világba vezet be, mely sokak szerint rendkívül hűen adja vissza egy esetleges földönkívüli zsarnokság forgatókönyvét.

A cikk alján található filmet érdemes mindenkinek megnéznie, akit mindig is érdekeltek a földönkívüliek, és játszott már el legalább egyszer a gondolattal, hogy milyen is lenne, ha inváziós szándékkal szállnák meg a bolygónkat a földönkívüliek.

Neil Blomkampnak köszönhetjük a híres District 9, azaz 9-es körzet című nagyon eredeti és sokak által kedvelt mozifilmet, és úgy tűnik, hogy témába vágóan ismét a földönkívüliekről mesélt.

A története sokak szerint egy az egyben megtörténhetne, és nagyon sok helyen hűen adja vissza azt, hogy milyen világ lenne, ha az idegenek megszállnák a bolygót.

A film szerint az idegenek megszállták a Földet, mi pedig elvesztettük ellenük a háborút, és mindent emberi tetemekkel borítottak be, még az Eiffel-tornyot is.

Rabszolga sorba taszították minket, és nagyon sokakat mészároltak le. A megmaradt emberi egyedeket pedig egyfajta inkubátorként használják új földönkívüliek létrehozásához.

A többit inkább nem spoilereznénk el, nézd végig, és ámult a látványon, és borzongj bele abba, hogy a jövőben ez akár egy lehetséges alternatíva is lehet arra az esetre, ha az emberiség alulmaradna egy megszálló csillagközi fajjal szemben.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség ufó idegen idegenek idegen invázió


Megtekintések száma: 99784

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet