Ilyen lenne, ha véletlenül elkalandoznál a valódi Jurassic Parkban

2017. február 20., hétfő
Egy biztos: soha többé nem lenen alkalmad újra megtenni, és ezt ebben az egyszerre lélegzetelállító és nagyon paráztató virtuális valóság videóban mutatják meg.

Gondolkodtál már el azon, milyen lenne, ha valóban létezne a Jurassic Park? És azon, hogy mi történne, ha eltévednél véletlenül a parkban?

Ha egy ösvényen meglógnál az idegenvezető elől, és átmásznál a biztonsági kerítésen, hogy érezd a valódi vadont?

Ha megnézed ezt a videót, lehet, hogy sosem fogod megtenni, még akkor sem, ha mindez már valósággá válik.

A Crytek "Back to Dinosaur Island" - azaz Vissza a dínók szigetére - VR - vagyis virtuális valóság - videója eszméletlenül élethű, és nem utolsó sorban roppant félelmetes.

A nagyszerű, és igen valósághű motor tényleg azt az érzetet kelti az emberben, mintha ott lenne a helyszínen, és a vadonban, hatalmas dínó tojások között gubbasztva bujdokolna valami sokkal nagyobb elől.A felvételt VR szemüvegben, vagy Oculus Rift sisakban is végig lehet követni, és garantáljuk, hogy te is be fogsz parázni, mikor meglátod a hatalmas fogakkal rendelkező ragadozót, amint téged vizslat.

Talán valami hasonló élmény lenne a valódi Jurassic Parkban csatangolni. Ha a jövőben megépítik, - és biztosak lehetünk benne, hogy megépítik – akkor biztosan nem fog eszünkbe jutni hasonlóan őrült ötlet.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

érdekes video érdekesség bizarr ijesztő durva


Megtekintések száma: 22819

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet