Ilyen lenne, ha véletlenül elkalandoznál a valódi Jurassic Parkban

2017. február 20., hétfő




Egy biztos: soha többé nem lenen alkalmad újra megtenni, és ezt ebben az egyszerre lélegzetelállító és nagyon paráztató virtuális valóság videóban mutatják meg.

Gondolkodtál már el azon, milyen lenne, ha valóban létezne a Jurassic Park? És azon, hogy mi történne, ha eltévednél véletlenül a parkban?

Ha egy ösvényen meglógnál az idegenvezető elől, és átmásznál a biztonsági kerítésen, hogy érezd a valódi vadont?

Ha megnézed ezt a videót, lehet, hogy sosem fogod megtenni, még akkor sem, ha mindez már valósággá válik.

A Crytek "Back to Dinosaur Island" - azaz Vissza a dínók szigetére - VR - vagyis virtuális valóság - videója eszméletlenül élethű, és nem utolsó sorban roppant félelmetes.

A nagyszerű, és igen valósághű motor tényleg azt az érzetet kelti az emberben, mintha ott lenne a helyszínen, és a vadonban, hatalmas dínó tojások között gubbasztva bujdokolna valami sokkal nagyobb elől.

A felvételt VR szemüvegben, vagy Oculus Rift sisakban is végig lehet követni, és garantáljuk, hogy te is be fogsz parázni, mikor meglátod a hatalmas fogakkal rendelkező ragadozót, amint téged vizslat.

Talán valami hasonló élmény lenne a valódi Jurassic Parkban csatangolni. Ha a jövőben megépítik, - és biztosak lehetünk benne, hogy megépítik – akkor biztosan nem fog eszünkbe jutni hasonlóan őrült ötlet.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

érdekes video érdekesség bizarr ijesztő durva


Megtekintések száma: 30336





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet