Ilyen lesz Európa 2029-ben: sokkoló kisfilm arról, mi vár ránk, ha nem védjük meg a bevándoroltatás gépezetétől!

2017. szeptember 10., vasárnap




Ne akarjuk, hogy ilyen legyen a jövőnk! OSZD MEG másokkal is, nyíljon fel mindenki szeme!

Ha megnézed a kisfilmet, az fog eszedbe jutni legelőször, hogy ilyen lesz Európa jövője, de nem hazánké.

Ez mind szép és jó, de ha hazánk minden oldalról bevándorlók millióit eltartó országokkal lesz körülvéve, akkor mi a garancia arra, hogy nem ostromolnak meg minket majd idővel szellemileg, politikailag, vagy fizikailag?

Egy megdöbbentően őszinte kisfilm kendőzetlenül mutatja be, hogy milyen lesz Európa valamikor 2029-ben.

A dátum nincs már messze. Sőt, néhány év alatt elröpül az idő, és azon kapjuk magunkat, hogy ez a rémkép valósággá vált.

Brüsszel, Athén, München, Berlin el fog esni. A muszlim hordák által káoszba taszított pokoli metropoliszok lesznek.

Az anarchisták és az antifasiszták támogatásával minden tönkre fog menni, miközben a nacionalistákat üldözni fogják, és irtani.

London is az iszlám erők által megszállt nagyvárossá fog válni, tele különféle gettóval. Dél-Franciaországban fogják kikiáltani az Iszlám Államot, melyet újra alapítanak majd.

Spanyolország és Dél-Európa már most is tele van Afrikából érkezett bevándorlók tömegével, akik csak arra várnak, hogy szép lassan destabilizálhassák az EU-t.

A wilkommenskultur Európa belső részeibe is bőven juttat bevándorlókat, hogy az EU szöveteit még jobban szétroncsolják, és az európai immunrendszer végleg felmondja a szolgálatot. Európa közlekedési rendszere le fog állni, majd minden nagyvárost kiégetnek és kifosztanak.

A fehér emberek majd elkezdenek menekülni. mivel üldözni fogják őket. Nyugatról fognak kelet felé menekülni. Fehér, keresztény gyermekeket ölnek meg, fehér nőket erőszakolnak majd meg, akiket rabszolgaként fognak maguk mellett tartani.

EZ lesz az eredménye a multikulturalizmusnak és a toleranciának.

OSZD MEG másokkal is!

európa politika kataklizma bevándorlás


Megtekintések száma: 55809





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet