Ilyen őrült videót nem fogsz látni az Irma-hurrikánról!

2017. szeptember 11., hétfő




Az Irma hurrikán az egyik legpusztítóbb hurrikán volt Amerika történetében. A Harveynál is sokkal brutálisabb volt.

A döbbenet az volt az egészben, hogy alig eszmélt föl az USA a Harvey pusztításából, máris ott loholt a nyomában az Irma.

A hurrikán két nappal korábban még a legmagasabb, ötös szinten pusztított a karibi térségben, a széllökések sebessége időnként az óránkénti 300 kilométert is megközelítette.

Nem mindenki mer ilyenkor kimerészkedni a szabadba.

Sőt, sokak szerint - és a hatóságok szerint is- ez kész öngyilkosság. Azonban az ember, mint tudjuk, sokszor elég bolond ahhoz, hogy nagy marhaságokat kövessen el.

Rick Scott kormányzó vasárnap este arra kérte az embereket, hogy ne menjenek ki, mert az utcákon hömpölygő, helyenként derékig érő víz szinte bizonyosan fertőző.

Mintegy 6 és fél millió embert szólítottak fel otthonaik elhagyására, és nagyon kevesen vannak, akik nem hallgattak a kormányzói felhívásra.

Mégis, a felvétel tanulsága szerint vannak, akik semmivel sem foglalkoztak, és halált megvető bátorsággal fogták magukat, és kiálltak, a több száz kilométer per órás széllökésekkel szemben, hogy viaskodjanak a természet egyik legnagyobb erejével, magával a hurrikánnal.

OSZD MEG másokkal is!

katasztrófa érdekes hihetetlen érdekesség hurrikán


Megtekintések száma: 108451





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet