Ilyen pénzeket kapnak a "szegény" bevándorlók az államtól Németországban! Fontosabbak az idegenek mint a saját állampolgáraik?

2018. február 5., hétfő




Mindeközben vannak németek, akik éheznek, vagy létminimum alatt élnek. Miért nem őket segíti a kormány szerinted?

Szerinetd mennyi "keres" egy Európába, azon belül is Németországba bevándorló menekült?

Kapaszkodj meg, mert sokakat felháborított már a válasz.

Miközben Európán belül egyre nagyobb a szegénység egyes országokban, és az éhezés is gyakori, a hajléktalanokról nem is beszélve, addig a bevándorlók megsegítésére különféle programok indulnak.

Méghozzá bődületes pénzekből...

Németország a bevándorlók egyik nagy mekkája, hihetetlen támogatásokat tudnak zsebretenni azzal, hogy bevándorolnak, és semmit sme kell tenniük ehhez.

Egyes családok akár 7 ezer eurót is kapnak a német államtól.

A 14 ezer eljárás, amely 2015 óta tart összesen 33 millió (!) euróba került a német adófizetőknek. Ezek után nem csoda, hogy nagy vitát váltott ki a kiszivárogtatott dokumentum.

Egy tízfős lipcsei migránscsalád havonta 7345 eurót (több mint kétmillió forintot) kap a hatóságoktól támogatásként. A legdurvább becslések szerint is egy hónapban nagyjából 4 ezer euróból meg tud élni egy ekkora család, így tehát elég sokat félre tudnak tenni.

Borzalmas és nagyon felháborító ez a kettős mérce.

Európán belül rengeteg gond várna megoldásra, és a sjaát állampolgáraikat kellene, hogy segítse az Unió, ehelyett azonban em ezt teszi.

A milliárdokat, amiket a bevándorlókra költ, a saját polgárainak életének jobbá tételére kellene, hogy költse.

De úgy tűnik, hogy az idegen szív fontosabb nekik, mint a hazai szív...

A hivatal cáfolja, hogy ekkora juttatás járna bármilyen migránsnak, szerintük fejenként legfeljebb 300 eurót kapnak a bevándorlók. Ismeretlen tettes ellen feljelentést is tettek a kirobbantott botrány miatt.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség európa politika menekültek felháborító


Megtekintések száma: 38441





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet