Ilyen Világvége repülőgép belülről: az elnöknek adna helyet nukleáris kataklizma esetén!

2017. szeptember 24., vasárnap




Hiteles fotók láttak napvilágot arról az égi menedékről, mely vész esetén akár Trump biztos helye is lehetne a jövőben.

Ahogyan a világban fennálló feszültségek fejlődnek, – vagy inkább nem fejlődnek – úgy válik egyre aktuálisabbá egy esetleges valóban kitörő nukleáris háborúra készülni.

Nagyon sokan már megtették, és nem véletlen az a tendencia, hogy egyre több gazdag család vesz telket Amerika elhagyatott vidékein, hogy ott földalatti óvóhelyeket kezdjen el építeni.

Sokak szerint ugyanis a Földet a következőkben sújtó kataklizmák között a nukleáris katasztrófa a legesélyesebb, főleg amiatt, hogy Észak-Korea és Amerika gyakorlatilag hidegháborúban állnak egymással.

A világvége gépet kifejezetten arra tervezték, hogy nagyon hosszú időn át is a levegőben tudjon maradni, és transzportálni tudja az elnököt, vagy más fontos személyeket egy adott térségben.

Ilyen gépből több is van az amerikai légierőnek.

Maga a gép különleges felépítése lévén a lehető legbiztonságosabb, és egyes források szerint bizonyos mértékben még a nukleáris sugárzástól is képes megvédeni az utasait.

Sőt, mindezek mellett még az elektromagnetikus impulzusokat is ki tudja védeni.

Olyan analóg repülési rendzserrel van felszerelve, melyek lehetővé teszik a gép irányítását és leszállását akkor is, ha kibertámadás, vagy az elektromos rendszer meghibásodása szabotálná a repülést.

Van egy 5 mérföldes sugarú körben működő antennás telekommunikációs eszköz, mely minden helyzetben képes a kommunikációra vész esetén.

Egy ilyen gép megépítése és üzemeltetése elképesztően drága.

Egyes becslések szerint legalább 160.000 dollárba kerül az óránkénti működtetése, és igen gyakran a levegőben van, mint tudjuk...

Az 1970-es évektől léteznek ilyen gépek, és azon apropóból kerültek újra elő, hogy Észak-Koreával nagyon elmérgesedett Amerika viszonya.

Mindössze 15 perc kell, hogy egy ilyen gép azonnal elszállítsa az elnököt és a teljes kabinetet vész esetén.

Őszintén reméljük, hogy soha nem kell majd őket élesben bevetni.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés történelem kataklizma világége


Megtekintések száma: 118238





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet