Ilyet még nem láttál! Sosem találnád ki, hogy mi ez!

2016. október 20., csütörtök




Ez a bizarr élőlény úgy néz ki, mint két nagyon is ismert állat keresztezése. De vajon tényleg lehetséges? Megdöbbentő, de igen. A tudományt és az evolúciót meghazudtoló születési rendellenesség eredménye ez a hátborzongató teremtés!

Szerinted mi lehet a képen? Úgy néz ki, mintha a legvadabb rémálmainkból bújt volna elő, pedig egy létező élőlényről van szó, nem valami átverésről, pláne nem egy horrorfilm jól sikerült díszletéről.

Elsőre emberi és disznó vonásokat is felfedezhetünk benne, de nem kell megijedni: nincs benne semmilyen emberi. Ez a lény lényegében egy majom és egy malac keresztezésének eredménye.

Noha a tudomány számára jelen állítása szerint lehetetlen, hogy e két állatfajnak bármilyen módon genetikailag közös utódja legyen, mint látható, a természet néha meghazudtolja még önmagát is.

Jelen esetben feltehetően környezeti szennyezés, vagy más okok eredményezték azt, hogy ez a bizarr, már-már ijesztő lény napvilágot lásson.

A lény alapvetően egy malac, ami olyan születési rendellenességgel jött a világra, mely azt eredményezte, hogy rövid, alig látható orra lett, és hatalmas, majomszerű szemei és fülei.

Szó sincs arról, hogy egy majom és egy malac szerelemgyereke lenne, az ugyanis kihordhatatlan élőlény lenne, így meg sem lett volna alkalma születni.

Az eset egyébként Közép-Kubában történt, a különös szerzet pedig 4 nappal a születése után sajnálatos módon elpusztult.

Ciego de Avila lakói azonban alaposan megnézhették maguknak, mert a lényt minden nap felvitték az utcára, hogy a rengeteg járókelő jókat borzonghasson rajta. 

A közösségi médián aztán terjedni kezdett, és mára a róla készült fotó egyike a leghíresebb, legtöbbször letöltött fotóknak internetszerte.

Azt senki sem tudja, hogy pontosan hogy jöhetett egy ilyen egyed a világra, de sokan a helyi környezetszennyezés számlájára írják, míg mások különleges, genetikai rendellenességről beszélnek.

Az azonban egyértelmű, hogy az utóbbi években egyre több állat születik különféle deformációkkal. Nemrégiben Kínában és Pakisztánban is találtak olyan állatokat, amiknek két, három fejük volt, és három szemük.

Nemrégiben a napokban például egy kínai tartományban születtek olyan malacok, melyeknek két orra is volt és kettőnél több szemük.

Ezek az állatok azonban még nem pusztultak el, és sok önkéntes orvos ajánlott már komoly összegeket ezekért a példányokért, mert sokan úgy gondolják, hogy utána lehetne járni, pontosan mi okozza ezeket a deformációkat, születési rendellenességeket.

környezetszennyezés érdekesség állatvilág bizarr érdeks


Megtekintések száma: 109314





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet