Ilyet tényleg csak katasztrófafilmekben látni!

2017. szeptember 20., szerda




Erdélyben vették fel a videót, de olyan, mintha a Holnapután c. film egy jelentét látnánk!

nemrégiben egy óriási viharrendszer haladt keresztül, és gyalulta le Erdély nagy részét. Az ítéletidő összesen 8 embert ölt meg, és több mint 150 embert megsebesített.

Az anygai károk leírhatatlanok, néhol golflabdányi méretű jégeső esett.

Buziásfürdőn két ember halt meg, egy asszony a temesvári állatkertben vesztette életét, egy férfi pedig a Baron hotelnél, miután megütötte egy leszakadt reklámtábla.

A Menyháza Hotel előtt egy nőre dőlt egy fenyőfa, amit a szél csavart ki. A nő állítólég épp a szállodába akart menekülni a vihar elől.

Az ítéletidő négy óra tájban érkezett Aradra, és kicsavart törzsű fák, letört faágak, felborított kukák, lesepert tetőcserepek, leszakított esőcsatornák maradtak utána.

Az egyik legdurvább videó most kezdett el vírus módjára terjedni az interneten, melyen az látható, amint egy épület hatalmas és masszív tetőszerkezetét tápi fel, majd hajítja odébb, mint egy katasztrófafilmben.

Vinga községben a monostori ortodox templom tetejét tépte le, és szintén az ortodox templom tornyát ferdítette el a vihar.

Országosan 568 település maradt teljesen vagy részben áramellátás nélkül. Temes, Bihar, Arad és Kolozs megye 42 iskolájában szünetel hétfőn a tanítás a vihar által okozott károk miatt.

Nem mindennapi végig nézni, hogy ilyen, és ehhez hasonló jelenetek a valóságban is megesnek, és sokkal borzalmasabban hatnak, mint a mozivásznon.

OSZD MEG másokkal is!

katasztrófa érdekes hihetetlen érdekesség vihar


Megtekintések száma: 132406





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet