Íme, Gyuri bácsi, a bükki füvesember üzenete: nem akármit üzent a boldogságról és a betegségek kapcsolatáról!

2018. április 27., péntek




Szabó Gyuri bácsi intelmei mögött nagyon is komoly érvek és kutatás van!

Gyuri bácsit sokan csak füvesemberként ismerik. Ő az az idős öregúr, aki a hazai gyógynövények ismereteit tökélyre fejlesztette, és összes is foglalta.

Azóta már-már világhírűvé vált, és kicsik és nagyok lesik minden szavát, osztják és próbálják receptjeit mindenféle betegséggel szemben, a tapasztalatok szerint nagyon nagy sikerrel.

Szabó Gyuri bácsi szerint a rák ellenszere is a kükönféle gyógynövényekben rejlik, és abban, hogy hogyna alkalmazzuk őket, miylen dózisokban és összetételekben.

Azt vallja, hogy a rák nagyon nagyrészt lelki betegség, ezért fontos, hogy a lelkünk békében legyen, és egyensúlyban legyen a belső békénk is.

Egészség nélkül nincs gazdagság, nincs boldogság, nincs élet...

Egészségesen, boldogan és betegségektől mentesen akarunk élni?

Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginko biloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlőmagja, töményen, stb. 

Minden fajta és színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben!

A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök,a nevetés, lúgosít! 

A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet, önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban! Egyéb terápiák minden betegség ellen:- pozitív gondolkodás, derű, vidámság- légzésterápia- reflexzóna masszázs- mozgás és még sok más!

Lehet választani a gyógymódok között! Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni! És ez minden betegségre vonatkozik!

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria egészség lélek betegségek egészség megelőzés természetes remediák


Megtekintések száma: 40974





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet