Íme, hogyan készíts látványos, 3D hologramot az okostelefonod segítségével!

2016. december 28., szerda
Hihetetlen, milyen csodát lehet művelni egy okostelefonnal, és néhány üres CD tokkal. Ezt a 3 dimenziós hologram kivetítőt bárki el tudja készíteni otthon.

Napjainkban a 3D már ugyan annyira nem dívik, legalábbis az mozis 3D filmek terén, azonban a jövő egyértelmű győztese a hologram technológiája lesz.

Néhány éven belül virtuális alakzatokat helyezhetünk el a térben, vagy épp forgathatunk meg, szerkeszthetünk át.

Egyes szerkesztők már olyan fejlettek lesznek, hogy akár a térben szobrászkodhatunk is 3 dimenziós modelleken, mint egy igazi szobrász.

Ha pedig meg akarunk nézni egy jó filmet, szinte körénk fogja varázsolni a technológia a szereplőit. Ráadásul a technika fejlődésével egyre elérhetőbbé fog majd válni ennek a csúcs szuper dolognak az ára és megfizethetősége.

Napjainkban azonban nemhogy nem eléggé elterjedt, de nem is létezik egy egységesített rendszer, vagy technológia erre.Ha viszont kíváncsi vagy arra, hogy mit fog elhozni az otthonodba a jövő, akkor ezt a sufnituning 3 dimenziós hologram kivetítőt feltétlenül ki kell próbálnod. Egyszerű megvalósítani, és ha megnézed az alábbi videót, akkor látni fogod, pontosan hogyan is kell elkészíteni.

Az egészhez nincs másra szükség, csak némi ragasztóra, és régi, nem használt CD lemezek átlátszó tokjaira.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 88836

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet