India lehet az első ország, mely feltárhatja a teljes igazságot a földönkívüliekről?

2017. június 6., kedd




A jövőben komoly esély van rá az elemzők szerint.

Nagy kérdés, hogy ki lesz a modern éra első globális kiszivárogtatója. Ugyanis előbb vagy utóbb, de valaki megelégeli majd a hallgatást, és ki fogja teríteni az összes lapot az idegenekkel kapcsolatban.

Arról van szó, hogy a földönkívüliek létét nem lehet mindvégig titokban tartani.

Egyre nagyobb nyomás nehezedik az országokra, és egyes hírek szerint már maga Putyin is elgondolkodott azon, hogy az úgynevezett igazság embargót feloldja.

Ha megteszi, akkor az oroszok lehetnek az elsők, akik szivárogtatni fognak, és mindent elárulnak majd az elmúlt évtizedek ufó ügyeiről.

Mások szerint azonban Putyin ezzel a hírrel csak blöffölni akart, hogy Amerikát sakkban tartsa, és nyomást helyezzen rá.

Hiszen az oroszoknak ugyanúgy nem érdeke beavatni a közvéleményt abba a mocskos titkosszolgálati játékba, amiben ők is benne voltak az idegen módszeres elhallgatását tekintve.

Sokak szerint India lehet az a következő űrnagyhatalom, mely hatalma és gyors fejlődése lévén megbonthatja a háttérhatalmak falait, és alapjaiban változtathat meg mindent.

India ugyanis egy külső szereplő lesz. Egy olyan szereplő, melynek nem kötődnek érdekei ahhoz, hogy hallgasson, mert nem sáros az elmúlt évtizedekben.

Kína és India, a két ázsiai óriás az űrkutatásban is hatalmas tempóban tör előre, s nemcsak tisztán tudományos és technológiai szempontból akar sikereket: katonailag is ki akarja használni azokat

Kína is érdekelt lehet az ufó titkok nyilvánosságra hozásában, de India sokkal függetlenebb, és gyakorlatilag alig, vagy egyáltalán nincsenek komolyabb kapcsolatai Oroszországgal és az egyesült Államokkal.

Az elmúlt évtizedekben kimaradt ezekből a nagy és titkos játszmákból, így megkaparinthatja magának a jogot, hogy ráborítsa az asztalt a "nagyokra".

2014-ben Indiának, az ázsiai országok közül elsőként, sikerült űrjárművet juttatni a Marsra, s szintén saját navigációs rendszert épít ki. India 2016-ban először tesztelte egy újra hasznosítható teherűrhajó kicsinyített mását. A külsőleg űrsiklóra hasonlító járműnek 10-15 év alatt kell működőképessé válnia.

India az idén robotjárművet akar feljuttatni a holdra, öt-hat év múlva pedig embert az űrbe.

Vagyis komoly előre törés van, és a NASA ezt már nem tudja monopolhelyzetből kontrollálni.

Így óriási kérdés, hogy mi lesz, ha India is rábukkan a földönkívüliek nyomaira az űrben. Az elemzők szerint ugyanis India az átláthatóság mellett fog dönteni, és be fogja jelenteni, ha olyasmit talál, ami az egész emberiség életét megváltoztathatja.

Egyelőre még kérdéses, hogy mit hoz a jövő. Talán a NASA valahogyan keresztbe tesz még ideig-óráig ezeknek a függetlenebb nemzetek által vezette űrprogramoknak, de örökké ők sem vívhatnak szélmalomharcot…

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 145051





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet