Indigó gyermekek, a fény gyermekei

2016. március 22., kedd




A legtöbben úgy vélik, hogy az indigó gyermekek különleges pszichikai és spirituális képességekkel rendelkeznek. Tényleg ők a jövő kiválasztottai?  Az erős küldetéstudattal, határozott célokkal rendelkező indigó generáció tagjai lesznek a Föld örökösei?

Az első indigó gyermekek

Az indigó gyermekekről először Nancy Ann Tappe írt 1982-es könvében, az „Understanding Your Life Through Colorban”. Nancy nem volt más, mint egy nagyon tapasztalt auralátó, aki szokatlan jelenséget figyelt meg egyes gyermekeknél.

A 70-es évek óta többször megfigyelt kékes, illetve indigó színű aurát bizonyos gyermekeknél.

indigo-generacio

Később ezek a kékes aurák egyre gyakoribbakká váltak, mára pedig a született gyermekek nagy része rendelkezik ezzel a különleges színű aurával.

Innen is eredt végül az indigó gyermek elnevezés, de szokták még őket kristálygyerekeknek vagy szivárvány gyermekeknek is nevezni.

Különleges képességekkel bírnak

Carroll és Tober szerint az indigó gyerekek új, és szokatlan lelki tulajdonságokkal bírnak, mint a nagy önbizalom, és a felsőbbségi tudat.

Ez a felsőbbségi tudat olyan erős, mintha nem is az emberi kötelék lenne náluk a legerősebb, sokan éppen emiatt gondolják úgy, hogy az indigó gyermekek egyfajta égi tudás birtokába jutnak, ellenben hétköznapi társaikkal.

csillagok-kozottEzek a gyermekek eleinte nagyon nehezen kezelhetőek. Nem fogadnak el senkit, aki magasabb tekintélyű, mint ők maguk, tehát a tekintélyelvű nevelést visszautasítják. Csak azokat a tevékenységeket végzik el, amiben látják az értelmet, ez is egyfajta korukat megelőző tudatosságról árulkodik.

Nem értik a rituálékat sem, a kötött napirend frusztrálja őket. Tanulási és beilleszkedési zavaraik vannak, pedig jó intelligenciájúak, és sok az eredeti gondolatuk. Ráadásul érzékenyek a vegyszerekre.

Tulajdonképpen ők a mi isteni voltunk megtestesítői, és példák arra, mekkora lehetőségeink is vannak. A z indigó gyermekek senkitől sem félnek. Kicsi avatárok ők, az istenek földi testet öltött alakjai, és az a dolguk, hogy segítsenek. Azért születtek, hogy adhassanak. A szivárvány-gyerekek szellemiségük csúcsán vannak már születésükkor.

Nem egyszer számoltak be arról, hogy az indigó gyermekek különleges képességgel rendelkeznek. Az egyik ilyen szokatlan tulajdonságuk, hogy a kutyákhoz hasonlóan képesek más lények – így az emberekét is – félelmét megérezni.

Azt is képesek megérezni, amikor hazudnak nekik, vagy manipulálni próbálják őket.

És mert közös céljuk egy új, egységes világ megteremtése, hogy ebbe az irányba terelgessenek minket, az indigók belső „hazugságérzékelője” kikapcsolhatatlan.

indigo-jelenseg

Mint már mondtuk, a harcos szellemük sok felnőttet megrémít, és mert nem viselik el a hazugságot, sokszor nem tudnak számunkra hétköznapi szituációkban, akár otthon, az iskolában vagy a munkahelyen megfelelni.

Egyszerűen nem tudnak másképp cselekedni, mint ahogyan éreznek, nem tudják tettetni, hogy minden rendben van. Így aztán gyakran kerülnek orvos kezébe, aki aztán nyugtatókat és erős gyógyszereket rendel el.

Van természetes magyarázat?

asperger-szindromaEgyes orvosok nem hisznek az indigó jelenségben, és megpróbálnak természetes magyarázatot ráhúzni a dologra.

Szerintük az ezoterikusok szerint ezeket a gyerekeket félrediagnosztizálják például Asperger-szindrómával, vagy hiperaktív figyelemzavarral.

Ezért azt ajánlják a szülőknek, hogy az orvos által ajánlott módszerek helyett a nevelési stílusukon változtassanak. Az ezoterikus szerzők szerint ezek a gyerekek egy mély spirituális megújulás előhírnökei, ami egy új, hibrid, sőt, földönkívüli életformát készít elő.

Égi tudás

Egyesek szerint az indigó gyermekek égi tudást birtokolnak és nem földi gondolkodásmóddal rendelkeznek, ezért tűnnek gyakran ki a társadalomból. Az indigó generáció már spirituális értelemben egy új, megtisztult emberi faj első generációjaként értelmezhető.

Vannak, akik úgy vélekednek, hogy az indigó gyermekek rendelkeznek egy olyan ma még fel nem fedezett DNS kódrészlettel, mely azzá teszi őket, amik.

spiritualis-univerzum

Az égi tudás bár bennük van, nehezen tör elő, még ők maguk sincsenek tudatában annak, hogy mekkora kincs birtokosai.

Idegen civilizáció hibridjei

Az indigó gyermekek különbözősége gyakran felveti azt, hogy ezek a gyermekek valahogyan idegen eredetűek. Azért használtuk a valahogyan szót, mert azzal mindenki tisztában van, hogy az emberi anyaméhben fejlődnek ki ezek a gyermekek is, mint a többi gyermek.

indigo-gyermek-idegen-dns

Azonban az idegen, nagy tudású lények birtokában vannak annak a képességnek, mellyel méhen belül, egy idegen faj embriójába fecskendezhetik saját genetikai állományuk egyes kódrészleteit.

Ez persze csak egy a sok lehetséges interpretáció közül, amivel magyarázni lehet az indigó gyermekek különlegességét, spirituális képességeit.

Telepatikus képességek

telepatiaNem is meglepő hát, hogy az indigó-gyermekeket, és az őket követő kristály-gyermek generáció hihetetlenül gyakran rendelkezik telepatikus képességekkel.

A kristály-gyermekek nagy része jó későn kezd beszélni, nem ritka, hogy csak három, négy éves korban. De a szülőknek még sincs gondjuk addig sem a kommunikációval. Épp ellenkezőleg.

A kristály-gyermekek szülei valamiféle elméből-elmébe kommunikációval boldogulnak, nem is rosszul, gyerekeik pedig telepátiával, maguknak kitalált jelbeszéddel és hangokkal, sőt, dallamokkal segítenek rá.

Szinte hihetetlen mértékű kedvességgel és érzékenységgel fordulnak a külvilág felé. A kristály-gyerekek mindig tudják, érzik, kinek van szüksége egy ölelésre, egy puszira.

Ezek a gyerekek a válaszok az imáinkra

A szivárvány-gyermekek csak most vannak születőben, ahogy a kristály gyermekek egyre növekednek, lassan felnőttek lesznek.

vallas

A szivárvány-gyermekek dolga talán az, hogy pótolják az ezerszínű fényt, ami egyre kevésbé ér minket, pedig szükségünk van rá.

Mintha csak kimennénk a mezőre, a napfényre, tőlük is a szivárvány minden színében pompázó energiát kapunk.

 

Különleges a gyermekem?

Ha szülőként úgy gondolod, hogy a gyermeked talán az indigó, a kristály- vagy a szivárvány-generáció tagja, ne ess kétségbe! Bár az újságcikkek gyakran említik különlegesként ezeket a gyerekeket, tudnod kell, hogy mostanában már szinte csak „különleges” gyerekek születnek. Átlagos kicsiket, akik úgy viselkednek, ahogy a szüleik is tették gyerekként, elvétve találhatunk már.

naprendszer-virtualis

Ez a generációváltás szükségszerű és természetes, és minden generációval megtörténik. Ha megkérdezed a nagyszüleidet, rájössz majd, hogy ők is úgy érezték, a szüleid generációja egészen különleges, új nevelési elveket igényel, és az ő gyermekkoruk nem is hasonlít a szüleikére. Valószínűleg minden generációval így történik ez.

A felnövekvő indigó generáció

Doreen Virtue amerikai angyalterapeuta gyakran fogalmaz úgy, hogy ahány árnyalata van a kék színnek, annyiféle indigó gyermek létezik. Mindegy, mit írnak az okos tanácsadók, neked nem kell így vagy úgy nevelned a gyermekedet. Nem kell egy küldetésre felkészíteni.

indigo-generacio-2

Ellenben az a feladatod, hogy a lehető legtöbbet játssz vele, és hagyd, hogy boldog felnőtté váljon.

Segítsd a közösségbe való beilleszkedését, találd meg azt az óvodát, iskolát, ahol a leginkább meghagyják az egyéniségét, ahol nemcsak egynek tekintik a sok gyerek közül, hanem figyelembe veszik egyéni tehetségeit is.

paranormál spirituális indigó gyermekek


Megtekintések száma: 28107





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet