Indigógyermek: EZ rejti a marsi civilizációhoz vezető "kaput"?

2023. október 17., kedd
A gyermek olyan dolgokat állít, ami a tudósokat is mélyen megérintette.

Létezik egy különleges gyermek, aki sokak szerint a ritka és nagyon értékes indigó generáció egyik tagja.

Az 1996 január 11-én született Boris Kipriyanovich orosz fiú története valósággal sokkolta a világot.

Az indigógyermek ugyanis olyan dolgokat árult el, melyek kapcsolatban vannak a feltételezett marsi civilizációval...

15 napos is alig múlt, amikor már tudta tartani a fejét, holott korabeli társai erre hónapokkal később voltak képesek. Az iskolában is kivételes tehetségnek mutatkozott, és hamar nyilvánvalóvá vált, hogy egy zseni.

Rendre kijavította a tanárait, emiatt pedig különcként kezelték, nem is volt túl sok barátja.

Aztán egy idő után elkezdett egy rejélyes marsi civilizációról beszélni... Eleinte senki sem hitt neki, de fel tudta hibátlanul a Naprendszer bolygóit és a galaxisok neveit is ismerte.

Akkoriban több olyan galaxisról is mesélt, és határozta meg ábrákon a pozíciójukat, melyeket a csillagászok csak a 2000-res évek után fedeztek fel, erre pedig senki sem talált magyarázatot, és egyre többen kezdtek hinni az indigó fiúnak.

5 éves korában egy Proserpina nevű bolygóról kezdett beszélni, amely több százezer évvel ezelőtt tűnt el, de az ott élőknek sikerült az ötödik dimenzióba teleportálniuk magukat, amit a kisfiú “párhuzamos világként” említett.

Boriszka elmondása szerint ő abban az időben a Marson élt, és figyelemmel kísérte az eseményeket, megemlítve azt is, hogy Proserpina bolygóján élő gyerekek közül sokan a Földre kerültek.

A Marson jelenleg van élet, csak az ott élők nem oxigént, hanem a speciális gázt lélegeznek, és a bolygó mélyén élnek - állította.

Borisz a Maya civilizációról is szót ejtett, kiemelve, hogy ha az emberiség követné a naptárkő útmutatásait, új lehetőségek, dimenziók nyílhatnának meg előttük.

Az idők során azóta Borisz felnőtté vált, és már 20 éves is elmúlt. Magántanárok tanították a különcsége miatt. Elmondása szerint sohasem volt könnyű gyerekkora, de amiket elmondott, mind igazak.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen mars indigó gyermekek marsi civilizáció öszseesküvés indigó generáció


Megtekintések száma: 190399

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet