Indulnak az USA rakétái? Amerika lépése egyértelműen bomlaszt, miközben Észak és Dél-Korea békülni akar!

2018. január 11., csütörtök
Az USA egy nyílt világháborút akar kiprovokálni?

Az USA nem akármilyen, ellenséges stratégiai lépésre szánta el magát, miközben a két Korea megpróbál kibékülni egymással.

Ez sokak szerint felveti annak a gyanúját, hogy Amerikának valójában az lehet a hátsó szándéka, hogy egy háborút robbantson ki.

Gondoljunk csak bele, az USA-nak sohasem volt érdeke egy hosszú béke, mindig is káoszt terjesztett a világban, és a katonai konfliktusok során gyarapodott.

Lehet, hogy most is így tesz, és valójában nem is akar békét Észak-Koreával.

Az Egyesült Államok külügyminisztériuma kedden bejelentette, hogy előzetes engedélyt adott Japánnak, hogy megvásárolja a Raytheon Co és a BAE Systems által gyártott négy SM-3 Block 2A rakétát és az ehhez kapcsolódó hardvereszközöket, valamint az amerikai kormány és vállalkozók által nyújtott technológiai, mérnöki és logisztikai szolgáltatásokat.

A lépés bizonyítja, hogy az amerikaiak nem a világbéke, sőt semmilyen béke nem érdekli, csupán világhatalmi céljaik megvalósítása és az, hogy az amerikai fegyvergyártó cégek kegyeiben legyenek.

Soha ne feledjük el, hogy valójában az USA állt annak idején Afganisztán, és Irak destabilizálása mögött.

Sőt, az Iszlám állam felemelkedését is ők okozták a Kelet legyalulásával, és a Keleten zajló folyamatokba való beavatkozással.

Ezek után már csak az a kérdés, miért éri meg Amerikának egy a fél világot elpusztító hatalmas nukleáris háború Észak-Koreával.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes politika észak-korea háború amerika


Megtekintések száma: 21905

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet