Irán és az USA szembenállása robbanthatja ki a világháborút? Bevethetik a titkos fegyvert!

2019. május 31., péntek




Irán egy titkos fegyverrel rendelkezik, és hamarosan be is vetheti.

Ezzel pedig komplett amerikai hadihajókat tud elsüllyeszteni - figyelmeztet egy katonai tisztviselő.

Ha ez megtörténik, azt Amerika és Trump nem fogja szó nélkül hagyni, és biztosak lehetünk benne, hogy fegyveresen fog visszaválaszolni.

Vagyis totális háború indulhat...

Morteza Qorbani tábornok, az iráni katonai parancsnokság tanácsadója kertelés nélkül figyelmeztetett arra, hogy ha Washington “a legkisebb ostobaságot is elköveti, akkor ezeket a hajókat a tenger fenekére küldjük a legénységgel és repülőgépekkel együtt.”

Megígérte, hogy Irán “két rakétát vagy két új titkos fegyvert használna“. Azt azonban nem határozta meg, hogy milyen típusú “titkos fegyverekre” utalt.

Az Egyesült Államok korábban három irányított rakéta rombolót, a USS McFaul-t, a USS Gonzalez-t és a USS Masont küldte a Perzsa-öbölbe, a legutóbbi hadihajó már átkelt a Hormuzi-szoroson.

A három hadihajó a USS Abraham Lincoln hordozó csapásmérő csoporthoz csatlakozott, amely Omán partjainál tartózkodik az öböl közelében május eleje óta.

Az ÚjVilágtudat információi alapján, melyeket számos nyugati média is leközölt, igencsak érdekes helyzet alakulhat ki emellett az egész világban.

Gyakorlatilag szisztematikusan több, a harmadik világháborút kirobbantani képes háborús gócpont izzik jelenleg a világban.

Az a bizonyos világtérkép már most vörösben úszik...

Hogy ez merre felé fog konvergálni, az teljesen kiszámíthatatlan.

Balhé van a szerbeknél, nemrég az ukránoknál is izzott a terep... az elmúlt hónapokban Iránban is megy a balhé, Észak-Korea pedig újra elkezdte a rakéta kísérleteket.

És akkor még Kínáról és az oroszok fegyverkezéséről nem is beszéltünk...

Nyilvánvaló, hogy a világ erői felsorakoztak, és már alig várja mindenki, hogy meghúzhassa azt a bizonyos ravaszt... túl rég volt már az a nagy háború, amiben emberek pusztultak el.. újra vérszagra gyűlnek a vadak!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes politika


Megtekintések száma: 45940





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet