​Iráni elnök: egy fényes ufót látott leszállni a mecset udvarán: az idegenek létezését ismerte be a politikai vezető?

2020. augusztus 15., szombat




Végső beismerése a földönkívüli létformákat? Az iráni elnök ledobta az igazságbombát…

Hasszán Rohani nyilvánosan beszélt egy gyerekkori élményéről…

Ez azért fontos, mert elindíthat egy olyan hullámot, ami a végső felfedéshez vezethet.

Sőt, sokak szerint ez a vallomás készíti elő az idegen létezésének ebismerését.

Az iraki elnök is tett igen érdekes kijelentéseket, melyek az emberiség ősi múltját írhatják újra.

Azt állította ugyanis egy elszólásában, hogy több ezer éves ősi repterek találhatók Irak területén…

Hasszán Rohani iráni elnök egy interjúban mesélt arról a különleges találkozásról, amit gyerekként élt át 1955 körül, amikor még általános iskolába járt.

Mivel vallásos neveltetésben részesült, rendszeresen járt imádkozni, ám a ramadán hónap egyik hajnalán egy bizarr jelenséggel találta szembe magát.

Emlékszem egy ramadán hónapra, amikor általános iskolás voltam, történt valami furcsa esemény, még mindig nem tudom, mi volt az, de izgatottnak érzem magam minden alkalommal, amikor visszagondolok rá.

Harmadik évfolyamos voltam, 7-8 éves.

Hajnalban elhagytam az otthonunkat, hogy fadzsr imádságra menjek a mecsetbe. Amikor megérkeztem a mecset udvarára rájöttem, hogy az udvar hirtelen túl világos lett, mintha egy reflektor fénye világított volna.

Éreztem, hogy a fény fentről jön.

Felemeltem a fejem és láttam, hogy egy tárgy jön lefelé a földre, olyasmi volt, mint egy 1m2m3m-es négyzet alakú tárgy, de teljesen világos. Csak a fény ragyogását láttam.

Aztán láttam, hogy ez a tárgy leszállt és ott volt a mecset udvarán. Egy howdahnak tűnt, és valakit észrevettem benne. Ez a howdah néhány percig ott maradt, majd újra felszállt, és amikor felemelkedett, akkor követtem.

Annak ellenére, hogy a mecsetbe akartam menni, inkább a tárgyat követtem, és láttam, hogy a howdah elment a falunk másik mecsetjéhez, ami 200-300 méterre volt az első mecsettől.

Az első mecset a várárok mögött található mecset volt, a második az erődön kívüli mecset néven ismert.

Láttam, hogy ez a tárgy megy, és leszállt a második mecsetnél, és miközben láttam, hogy odamegy, átfutottam az összes sikátoron, hogy odajussak.

És amikor odaértem, láttam, hogy a howdah felszállt az udvar közepéről és az ég felé emelkedett, miközben figyeltem, aztán elhagyta a falunkat, és én visszamentem a mecsetbe imádkozni, és ezzel vége volt.

Ez számomra nagyon figyelemre méltó volt. Még mindig nem világos, mi volt az a tárgy, milyen dolog volt, de természetesen nem volt hallucináció vagy álom, teljesen éber voltam, mindent láttam és érzékeltem, ami a ramadán hónap egyik hajnalán történt.

Természetesen elmondtam apámnak, amit megfigyeltem.

Ez egész életem nagyon különleges pillanatai közé tartozik, és még mindig nincs fogalmam arról, hogy mi volt az a tárgy, amit láttam.

Forrás: ÚjVilágtudat


Megtekintések száma: 10165





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet