Ismeretlen energiaforrás lehet a kulcsa a szeptember 11-i merényleteknek? Az ikertornyok összedőlése mögötti igazság!

2019. augusztus 5., hétfő




Különleges energiaformát használtak az ikertornyok "tüntetésére"? Az ehhez kapcsolódó lehengerlő információkat és tényfeltárást tartalmazó videós interjút, okfejtést itt tudod megnézni!

Egyértelmű, hogy szeptember 11-ével kapcsolatban azért annyira sok a nyitott, soha meg nem válaszolt kérdést, mert a hivatalos verzió tele van logikátlanságokkal.

Ez kifejezetten jellemző a hazugságokból "összeácsolt" ál-igazságokra.

A tények kihangsúlyozása, a hazugságok függönye mögötti világról való feltárás a legfontosabb:

A WTC 1-es és 2-es tornyának leomlását NEM a repülőgépek becsapódása és a tűz okozta, hiszen az erre nem is lett volna képes!

A WTC7-es épület összeomlasztása miatt bukott meg a hivatalos elmélet és követelik azóta is a Mérnökök és Építészek az Igazságért nevű szervezet az áldozatok hozzátartozóik miatt is az igazság nyilvánosságra hozatalát ! A két torony összeomlása után a WTC 7-es épülete is összeomlott és a videofelvételek és a helyszíni beszámolók tanúsága szerint is irányított épületrobbantással omlasztották le a tornyot....

Egyes felvételeken tisztán kivehető, amint az épület sarkainál folyékony izzó acél "csöpög"...

A két tornyot és a harmadikat is : a WTC 7-es tornyát, ma már egyértelműen tudhatóan épületrobbantással, nano-termit izzó töltetek felrobbantásával omlasztották le!

Dr. Egely György egy meghívást kapott Japánba, hogy analizáljon, értékeljen egy új energiaformát, ami egy speciális plazmagáz.

Ennek érdekes tulajdonsága az, hogy a gázt meggyújtva a wolframot porrá égeti, de a gumi szigetelőanyagokat érintetlenül hagyja.

Ekkor ért meg bennünk a felfedezés, miszerint ugyanezt az energiát használták a World Trade Center felrobbantására, ahol amíg az autók elolvadtak, a gumikerekek épen maradtak.

Az ehhez kapcsolódó lehengerlő információkat és tényfeltárást tartalmazó videós interjút, okfejtést itt tudod megnézni:

összeesküvés


Megtekintések száma: 50063





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet