Ismeretlen eredetű masszát találtak egy erdőben

2016. december 1., csütörtök




A különös, békahányásra emlékeztető bizarr masszára egy kutyasétáltató talált rá. Az anyag később elpárolgott, és gabonakör szerű mintázatokat hagyott hátra.

A Manchester melletti erdősében talált rá egy férfi kutyájával a különös állagú és bizarr szagú masszára. A különös valamiről nem tudták megállapítani, hogy mi lehet, és még csak elképezéseik sem voltak.

Éppen ezért döntött úgy a férfi, hogy készít néhány felvételt a titokzatos valamiről.

Amikor elment, és később több társával visszatért a helyszínre, már hűlt helye volt az idegen masszának.

És ez még nem minden: az anyag helyén gabonakörök alakultak ki. Természetesen a hír hallatára sokan elkezdtek találgatni, hogy talán idegenek keze lehet a dologban.

Az idegen eredetű repülő csészealjak szoktak hasonló gabonaköröket hátrahagyni, és ezek helyén rendszerint még radioaktív sugárzása is van a gabonának, vagy kukoricaszáraknak, szemeknek.

Ebben az esetben azonban valamilyen különös massza terjengett a földön, amiről senki sem tudja a képek alapján megmondani, hogy mi lehetett.

Mivel semmilyen anyagmaradvány nem maradt fenn a helyszínen, mert a massza szinte kámforrá vált, így nincs esély azonosítani, hogy mi lehetett pontosan.

Egyes elméletek szerint talán valamilyen bizarr, eddig ismeretlen állat születésének maradványai lehettek, mások idegen eredetű masszára tippelnek. Ezt erősíti az a rengeteg beszámoló, melyek idegen eredetű fényekről, tárgyakról számoltak be a vidéken korábban.

Sőt, egy elmélet még azt is elkezdte fejtegetni, hogy talán a gabonaköröket is hasonló massza segítségével hozzák létre az idegenek. Azt nem tudni, hogy a helyszínt később megvizsgálták-e radioaktív sugárzás észlelésére alkalmas műszerrel, de az ufó kutatók szerint mindenképpen radioaktív izotópok nyomai után kellene kutatni.

Egyes szóbeszédek azt sejtetik, hogy talán valamiféle asztrális zselé lehet. Erről a különös anyagról már évszázadok óra keringenek különféle leírások, mendemondák.

Több kutató is írt róluk különféle feljegyzésekben, és úgy sejtették, hogy ez a massza, mely a föld mélyéből szivárog fel, és tályogok kezelésére volt alkalmas többek között.

paranormál rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan ufó ufók idegen idegenek bizarr


Megtekintések száma: 45502





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet