Ismeretlen felszíni komplexum borzolja a kedélyeket Egyiptomban

2016. április 10., vasárnap




 A Google Earth-ön felfedezett szokatlan alakú, Kairótól nem messze található ismeretlen rendeltetésű komplexum rengeteg spekuláció tárgya.

A szokatlan épület komplexumot a Google felhasználói szúrták ki. Az utóbbi években számtalan olyan felszíni objektumot találtak, melyeknek nem sikerült rájönni céljára, rendeltetésére, így ezekkel kapcsolatban rengeteg összeesküvés elmélet látott napvilágot.

A legtöbben úgy vélik, hogy egy titkos katonai vagy más jellegű bázis bejárata lehet a komplexum.

rejtelyes-komplexum-egyiptomban

Azonban Egyiptom hadsereg nem túl fejlett, bár tagadhatatlan, hogy a térségben talán a legfejlettebb, de az Amerikai Egyesült Államokhoz képest nem rendelkezik modernnek mondható technológiával. Vagy csak nem tud róla senki?

Vannak, akik azt mondják, hogy az épület komplexum és a környezetében található hasonló struktúrák nagyon emlékeztetnek a szabadkőműves szimbólumokra.

Akadnak olyan teóriák is, miszerint ez egy hatalmas ventilációs rendszer mely egy földalatti óvóhelyhez tartozik. A legérdekesebb elmélet szerint azonban az épület nem más, mint egy lejárata a rejtélyes földalatti nemzetközi metróhálózathoz, mely az egész bolygót átszeli, keresztül-kasul.

Persze erre a globális metróhálózatra nincs semmi bizonyíték, de sokan úgy hiszik, hogy létezik, és háborúkat nyertek vele a múltban, és olyan titkos találkozókat, menekítéseket végeztek rajta keresztül a történelem folyamán, amit nem is gondolnánk.


Megtekintések száma: 24404





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet