Ismeretlen technológiát hoztak felszínre az óceán mélyéről?

2017. május 12., péntek




Titkos katonai technológia, idegenek, vagy valami egészen más került elő?

Mit láthatunk a szóban forgó képen? Egy óriási űrhajó roncsainak egyik darabját? Vagy egy titkosa katonai technológia maradványait?

Egyáltalán, mit lehet tudni a képpel kapcsolatban? Dőlj hátra, csavaros és rendkívül misztikus sztori következik!

A kép eredetileg még 2011. június 19-én jelent meg az interneten, és igen hamar szinte futótűzként söpört végig minden hírportálon. Egyes országokban még a hírekben is foglalkoztak vele.

A képhez azok az információk szivárogtak ki az éterből - feltehetően a Wikieaks által - hogy az idegen technológián alapuló, ember alkotta titokzatos repülő szerkezet, a TR-3B roncsa látható rajta.

A roncsot éppen kiemelik az óceánból, és próbálják elszállítani, valaki azonban elkapta a roncsot egy fotón, majd kiszivárogtatta az internetre.

A TR-3B-ről rengeteg legenda kering. állítólag Roswellből származó földönkívüli meghajtást használ, melyet évtizedke alatt fejlesztettek ki és értettek meg a mérnökök, és a korát 50-100 évvel haladja meg.

2004-ben az Amerikai hatóságok elismerték, hogy valóban folytak a múltban visszamenőlegesen olyan kísérletek, melyek során korong és egyéb háromszög alakú tárgyak építésével kísérletezgetett a hadsereg. Ezek lehettek a TR-3B előfutárai.

De vajon a szóban forgó képen valóban a TR-3B roncsa látható?

Elvégre a szárnyak végén ott a csillag szimbólum, ami az amerikai légierőre utal.

Sokáig azt gondolták, hogy igen, és ez az első bizonyíték arra, hogy a hadsereg valóban foglalkozott ilyen szupertechnológián alapuló gépek készítésével.

Azonban később napvilágot látott több olyan fotó is, melyek alapján egyesek arra jutottak, hogy maga a fotó bizony manipulált. Előkerült ugyanis az az eredeti fotó is, melyen egy vadászgép látható.

Igen ám, de az összeesküvés elméletek hívei szerint ez az egész szintén csak félrevezetés, és valójában a hadsereg ijedt meg a kikerült kép láttán, ezért kitaláltak egy fedősztorit, készítettek egy hasonló helyszínen több képet, és közzétették, mint "eredeti fotó, amiről elkészítették a gonosz konteósok a hamisított képet".

A kacifántos történetben azóta sincs teljes igazság. Míg az egyik tábor állítja, hogy ez a kép valóban meg lett hamisítva a másik tábor azt állítja, hogy valódi a kép, és csak a titkosszolgálatok akarják hamisítottnak beállítani, az utólag készült szerintük "a csalást bizonyító" fotókkal.

Bármi is az igazság, érdemes nyitott szemmel járnunk a világban, még akkor is, ha néha átvernek minket.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes összeesküvés titkos katonai projektek titkos katonai technológia érdekeség titkos katonai programok idegen technológia


Megtekintések száma: 234947





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet