Isten arca jelent meg a felhők között?

2017. június 3., szombat
A videofelvételen jól látszik, amint egy hatalmas, arcot formáló alak jön létre a felhőkből. Mindez a véletlen műve lenne, vagy Isten próbált jelezni az emberiségnek?

A Kanadában készített felvételen valami elképesztő dolog látható. A videót eredetileg New Brunswickben rögzítette egy férfi, éppen egy a területen végigsöprő vihar előtt.

Egy különleges összeállítást szeretett volna készíteni magáról a viahrról, ezért rögzíteni kezdte a viharfelhők alakulását, és a feltámadó szelet.

Ekkor döbbent le teljesen, amikor egyik pillanatról a másikra egy óriási alak formálódott ki előtte.

"Olyan volt, mint egy arc, mintha Isten arcát láttam volna" - állította.

A videót aztán feltöltötte a Youtube videó megosztóra, ahol több millió megtekintést kapott, és rengetegen elmondták, hogy Istent látják bele a felvételbe.

A főleg vallásos emberek szerint a teremtő így akart üzenni az emberiségnek, hogy közel Isten fiának eljövetele.

A szkeptikusok szerint ez az egész nem több mint egy optikai csalódás, és a véletlen műve.

Szerintük pusztán arról van szó, hogy az emberek belelátnak dolgokat bizonyos jelenségekbe. Mindig azt akarják belelátni, ami éppen foglalkoztatja őket, így a vallásos emberek nem véletlenül látták bele Isten arcát.

Hogy mi az igazság, azt nem lehet egyértelműen eldönteni. Elvégre mi van, ha Isten valóban létező égi jelenségekkel üzen az emberiségnek?

Egy biztos: a felhők valóban egy arcra nagyon emlékeztető látványt formálnak az égen. Hogy ez a véletlen műve-e, vagy sem, az már az egyén hitén áll.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes hihetetlen érdekesség megmagyarázhatatlan vallás jézus isten végidők


Megtekintések száma: 96079

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet