Isten bocsássa meg, amit a természettel teszünk! Ilyen durva dolgot még nem találtak ezelőtt...

2018. február 18., vasárnap




Már tényleg nagy a baj, és nem várhatunk a környezetszennyezés megállításával?

Olyna élőlénytz találtak nemrég, mely riasztó és bizarr bizonyítéka annak, hogy a fullasztó mérgektől komoly változásopk mennek végbe az élővilágban...

A Földünk helyzete katasztrofális állapotban van. Ezt mi sem mutatja jobban, mint a tény, hogy világszerte egyre több mutációval lehet találkozni.

A földön, a vízen, és a levegőben az állatok szenvednek.

Már ha épp élnek, mert például a Csendes-óceán élővilága mintegy 90%-ban elpusztult az elmúlt években a fukusimai atomkatasztrófának köszönhetően.

Azóta a környezetszennyezés, a légkörben tanyázó vegyi anyagok és egyéb gázok hatására a különféle torzszülött lények születése megtriplázódott.

Rengeteg a rendellenesen születő mutáns,a tengerekben például hihetetlenül nagy mennyiségben születnek KÉT fejű(!) cápák, amik sokszor a felnőttkort sem érik meg, de van úgy, hogy a tengeri állatok nagy része tele van kelésekkel, kinövésekkel, vagy égő daganatoktól burjánzanak.

A szárazföldi gerincesek között pedig azt figyelték meg, hogy riasztó mértében zuhant le a szaporodási ráta, és egyre több a torzszülött, több végtaggal rendelkező, vagy épp hiányzó végtagú egyed.

A rengeteg méregtemető a Földön most egy újfajta hullámot eredményezett és olyna mutációrfa bukkantak, amire eddig még soha.

Az oroszországi Krasnouralsk város közelében állítólag van egy tó, amelynek narancssárga a vize a hihetetlen koncentrációjú szennyezéstől.

A város korábban a bányászatáról volt ismert, termeltek itt ki vasat, platinát, rezet… a bányák és a közeli gyárak azonban bezártak, a hátra maradt vegyi hulladékot pedig belemosta az eső a talajba, a vízbe.

Orosz kutatók nemrégiben olyan békákra bukkantak a környéken, amelyeknek testében nem termelődött pigment, ami a szövetek színéért felelős.

Így az állatok, a legnagyobb megdöbbenésükre, szinte teljesen átlátszóak. Csak a csontvázuk látszik. Az azt borító szövetek, belső szervek, izmok és bőr, teljesen áttetszőek, mintha egyfajta zselé lenne…

Hatvan ilyen mutáns példányt sikerült begyűjteniük tanulmányozás céljára…

Vladimir Vershinin a helyi Természettudományi Intézet kutatója biztosra veszi, hogy a környezetszennyezés okolható a mutációért.

A békák szervei jól láthatóak az átlátszó bőrön keresztül. Ez az állapot ennél a fajnál teljesen természetellenes, így biztosak benne, hogy vegyi anyagok okozták.

Az a kérdés, hogyha a természet élővilágában ilyen nagymértékű mutáció megy végbe, akkor mit csinálhatnak ezek az emberi szervezettel?

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen bizarr környezetvédelem mutációk


Megtekintések száma: 29202





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet