"Isten léte mellett szól minden!" - mondta az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója!

2018. február 11., vasárnap
Létezik Isten, legalábbis minden a létezése mellett szól. Ezt a Magyarországi Onkológiai Intézet főigazgatója, Kásler Miklós jelentette ki.

Az Innotéka egy interjút is készített vele, amiben a hittel kapcsolatos válaszát elemezték, és arról kérdezték, miért gondolja így.

“A tudomány minden eredménye azt bizonyítja, hogy van valamilyen spirituális létező a világban, amire minden visszavezethető” - állítja.

Nem akárki ő, egy igen nagy tudású ember, akinek összesen nyolc nagyon magas, rangos elismerése van.

Az orvos tanulságot tett a hitéről ezzel a kijelentéssel, és elmondta, hogy biztos benne, hogy létezik egy felsőbbrendrű lény, amit sokan Istennek neveznek.

Az alábbiakat mondta:

"“Antoine Henri Becquerel francia Nobel-díjas fizikus 1896-ban fedezte fel az izotópokat, és leírta, hogy az izotóp fajtájának megfelelően adott idő alatt más és más, de rá jellemző idő alatt elveszíti tömegének a felét. Ám azt, hogy melyik felét, senki sem tudja előre megmondani, ma sem. Miért, ha a rációval minden megmagyarázható?

Tehát itt bukott meg először az Isten nélküliség teóriája.

Aztán jött az osztrák matematikusról, Kurt Gödelről elnevezett tétel, amely szerint nem lehet olyan matematikai képletet felírni, amit ne lehetne egy másik matematikai képlettel megcáfolni. Azaz a világ nem megismerhető, így nem is jöhetett létre ilyen alapokon.

A legkomolyabb természettudósok szinte mindegyike hívő, Einsteintől kezdve Szentágothai Jánosig tart a sor. 

Utóbbi azt mondta, addig nézte a macskák agysejtjeit, amíg megtalálta Istent. Isten léte mellett szól minden, és semmi sem szól ellene. Attól, hogy nem tudom érzékelni csökevényes érzékszerveimmel, még létezik."

Tudományos tevékenysége során 4 orvosi szakkönyvet, 65 könyvrészletet, több mint 250 Magyarországon és külföldön publikált közleményt jegyzett.

Hazai és nemzetközi kongresszusok százain tartott előadást.

Rajta kívül egyre többen vélik úgy, hogy ténylegesen jelen van Isten az életünkben, és mindennek ő ad értelmet.

Számos tudós van azon az állásponton, hogy a világunk nem a véletlen szüleménye, és egy tervező erő, egy jól átgondolt módon teremthette meg az egészet.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál tudomány hihetetlen vallás isten


Megtekintések száma: 121435

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet