Isten üzenetét foghatták a világűrből: az ember rálelhetett a teremtőre?

2017. október 3., kedd
Egyre többen kezdték el vizsgálni az elképesztő, mélyűrből érkező jelet!

Létezhet Isten? ÉS ha létezik, képes üzenni nekünk? Talán már rég meg is tette...

Legalábbis erre jutottak egyre többen, köztük sok kutató is, ugyanis egy rejtélyes rádiójelet nem tudnak megmagyarázni, mely a mélyűrből érkezett.

A titokzatos jelsorozat olyan, mintha egyfajta üzenet lenne, de a szakemberek kudarcot vallottak annak megfejtése közben.

2017 első felében mértek 17 egymást követő olyan rádiójelet, melyek szabályosnak tűntek. Mi több, rövid ideig tartó impulzusok voltak, de a frekvenciatartományuk eltért minden eddig mért anomáliától.

Ezért sokan eleve kizárták, hogy bármilyen természetes csillagászati jelenség forrásai lennének, de ennek ellenére ennek is utána néztek, és nem találtak semmit.

A rádióüzenet kapcsolódhat az 1977 augusztus 15-én Jerry E. Ehman által fogott Wow! szignálra, azaz Hűha jelre. Ez a világ egyik legrejtélyesebb üzenete volt, melyet szintén nem tudtak azóta sem megfejteni.

Ezen rádiójelek forrásai egyértelműen mesterséges, fejlett civilizációk lehettek.

Mivel azonban nagyon nehezen behatárolhatók a jelek, egyes vallásos kutatókban már az is felmerült, hogy ezek nem egy távoli idegen faj jelei, vagy üzenetei, hanem maga Isten szól hozzánk, kozmikus üzenet formájában.

Szeptember 28-án hivatalosan is kapcsolatba léptünk ezzel az entitással, bármi is legyen az.

Akadnak olyan elméletek és források, melyek szerint az üzenetet már rég megfejtette a NASA titokban, de annak tartalma miatt nem hozza azt nyilvánosságra.

Egy névtelen belső forrás említi, hogy az üzenete megfejtése ez volt: "Visszaérek/visszatérünk, ne féljetek!".

Sokak szerint ezért terjedt el az, hogy Isten üzenetét kaphattuk meg a mélyűrből. Ez ugyanis utalhat Isten országának, illetve Jézus Krisztusnak a második eljövetelére.

A rádiójel összesen 72 másodpercig tartott, és nem hasonlított semmire. Sokkal inkább mutatott azonosságot a mesterségesen gerjesztett, információkat tartalmazó földi rádiójelekkel.

Hivatalosan mégsem kaptunk sohasem megfejtést.

Vajon tényleg Isten üzenetét fogták a tudósok? Vagy földönkívüliek próbáltak velünk kapcsolatba lépni?

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély hihetetlen rejtélyek isten


Megtekintések száma: 74691

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet