Itt a bizonyíték egy ősi, fejlett egyiptomi technológiára!

2017. augusztus 7., hétfő
Egy hatalmas kőmonstrum lehet a megoldás kulcsa.

A régészet tele van olyan leletekkel, melyeket az emberiség aligha tud magyarázni. Különféle faragások, túlságosan is - az adott korhoz mérten - megmunkált kövek, lézerpontosságú faragások bizonyítják, hogy az őseink jóval fejlettebbek voltak, mint gondoltuk.

Ott vannak például a piramisok is, melyeket még ma sem tudunk teljes mértékben, mértanilag és csillagászatilag pontosan reprodukálni.

Sőt, azt sem értjük, hogyan voltak tisztában például az Orion-öv állásával az ókori Egyiptomban, ami alapján a piramisokat megépítették...

Egyiptomban nem csak a hieroglifák árulkodnak a kozmoszról, hanem maga a technológia is, mellyel elkészítették a műalkotásokat, építményeket. A feljegyzések és az archeológiai nyomok szerint az egyiptomiak rendelkeztek a kőolvasztás, és a kővágás, valamint a fúrás technológiájával egy olyan korban, amikor ez nem volt lehetséges az egész bolygón.

Erre pedig nem tudnak magyarázatot adni a régészek.

Sőt, megpróbálják a szőnyeg alá söpörni ezeket a kínos kérdéseket, tettetve, hogy minden rendben. pedig Egyiptomban valóban földönkívüli tudás birtokában lehettek, korukat messze megelőzve, az egyik legnagyobb birodalommá nőve.

Többek között a vassal is különös kapcsolatuk volt, és egyes tárgyakban, alkotásokban előszeretettel használták.

Vannak olyan sejtések, hogy a vasat és annak elkészítési módját is földönkívüliek mutatták meg nekik. Sőt, a gízai nagy piramisnál elásott, sokáig földben pihenő Naphajó egyes alkatrészei is fémből készültek.

Azt beszélik, hogy a Naphajó képes volt napenergiával működni, és a levegőbe emelkedni.

A hieroglifák hihetetlenül pontosan. Mintha lézerrel vágták volna őket, és sokak szerint ez nem is áll annyira távol az igazságtól. A tudomány ma csak a lézeres technológia segítségével képes hasonlót létrehozni.

Ugyanez a helyzet a kővágás, kőolvasztás technológiájával is. Egyiptomban a történelmi iratok szerint a Nap erejét használták arra, hogy hatalmas lencsék segítségével felerősítsék, egy pontba gyűjtsék a Nap fényét, gyilkos és mindent elolvasztó sugárrá alakítva.

Így voltak képesek egyes köveket összeolvasztani egymással, és kőelemeket hihetetlen pontossággal összetapasztani.

Az is külön érdekes, hogy vannak olyan kövek, melyeken nagy lyukak tátonganak, de ezek a lyukak precízen vannak kivágva, mintha valamilyen eszközzel hozták volna létre.

Lehetséges lenne-e, hogy az egyiptomiak ténylegesen kapcsolatban voltak a földönkívüliekkel, és tőlük kapták ezen hatalmas tudást, mely főleg technológiai alapú volt?

Míg a paleoasztronautika hívei szerint igen, addig a mainstream régészet nem akar róla tudni, és megpróbálja a kérdést a szőnyeg alá söpörni. Egy napon azonban ki kell majd derülnie az igazságnak.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegenek ősi idegenek egyiptom


Megtekintések száma: 74795

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet