Itt a bizonyíték, hogy az amerikaiak több évtizede tesztelnek ufókat, és kísérleteznek földönkívüli technológiával

2023. augusztus 3., csütörtök




Egy korábban napvilágra került dokumentáció több évtizeden át komoly titokban volt tartva. Olyannyira, hogy hétpecsét alatt őrizték, és csak a CIA, valamint az FBI tudott róla.

Az USA ugyanis a világháborúk alatt komoly kísérletekbe kezdett.

Kísérletekbe, melyek egy része földönkívüli technológián alapult. legalábbis ezt beszélték akkoriban, és számos nyomozati anyag - melyeket titkosítottak - szintén erre utalt.

A második világháború után sem maradtak abba ezek a kísérletek. A kutatási anyagot aztán később elzárták a világ elől, a Nemzeti Archívumba, mely rejtélyes módon egy tűzvész során porig égett. Sokak szerint az egész csak arról szólt - mármint maga a tűzvész - hogy így tudjanak onnan kimenekíteni ügyiratokat, dokumentumokat.

Ha ugyanis mindenki úgy tudja, hogy a dokumentumok megsemmisültek, akkor senki sem keresi őket...

Az 1960-as években az Avrocar nevű szerkezetet egyes belső források szerint az 1947-ben Roswellnél lezuhant földönkívüli roncsai lapján megfejtett technológia alapján építették.

Mindazonáltal a technológia földi másolata nem volt kellőképpen hatékony, legalábbis a jelentések szerint. Azt remélték, hogy ez lesz a nagy áttörés a hidegháborúban. Egy pilóta vezette a lebegő, repülő csodát, amit, ha bárki bárhol látott, biztosan azt hitte, hogy űrlények kreálták.

A tervezők azt remélték, hogy a repülőgép megközelíti majd a 480 km/h-s sebességet, és akár 3000 méteres magasságig is fel tudnak vele emelkedni.

A korong alakú repülőgépnek több típusával is kísérleteztek az Egyesült Államokban a múlt század negyvenes éveitől kezdődően.

Sokak szerint ezek a tesztrepülések felelősek az akkoriban jelentett legtöbb UFO-észlelésért. Az USA mintegy 100 millió dollárt költött a repülő csészealj projektre, de a források 1961-re kimerültek és a sok sikertelennek minősített tesztrepülés után leállították a kísérleteket.

Legalábbis ez áll a később végül nyilvánosságra hozott hivatalos jelentésekben. Sokak szerint azonban nem ért véget a fejlesztés.

Olyan dolgokat fedeztek fel a technológiával kapcsolatban, melyet rájöttek, hogy jobb, ha jó kezekben tartanak, és még nagyobb titokban.

A második világháborúban a nácik is ilyen repülőgép formával kísérleteztek.

Nem véletlen. Az idegenek olyan álcázórendszert használtak, mely gyakorlatilag láthatatlanná tette őket a radarokon.

A feltételezések szerint a korong alakú repülő eszközük fejlesztése a pénz elfogyásával és a projekt leállítása után mégsem került a süllyesztőbe.

Sokak szerint azóta megfejtették a térhajtómű és a szabadenergia meghajtás lényegét, méghozzá fennmaradt náci tervek alapján.

Már a háborús időkből is származnak olyan iraotk, melyek azt sejetteik ugyanis, hogy a német mérnökök jóval hamarabb megfejtették a csészealjak működési elvét, és rájöttek arra, hogyan működik az a szerkezet és mechanizmus, mellyel képesek lehetnek az űrhajó körül eltorzítania teret és az időt.

Egyesek úgy gondolják, hogy a manapság felbukkanó ufók is ilyen titkos amerikai kémrepülők továbbfejlesztett változatai lehetnek.

Az igazság továbbra sem derül ki, és csak sejtéseink vannak arról, mi lehet ezen „megkapargatott” akták felszíne alatt…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 184632





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet