Itt a bizonyított kapcsolat a a kapcsolat a boszniai 34 ezer éves Nap piramis és a Pálosok között!

2019. június 28., péntek




A történelmi összefüggés, amiről a világ mélyen hallgat… túlságosan át kellene írni hozzá a történelmet…

Egy olyan taburól lesz szó, amit lehet hinni, vagy nem elhinni, de a tények önmagukért beszélnek.

Míg a nyugati média nem beszél róla, sőt, egyes ezzel kapcsolatos kutatásokat megpróbál elhallgattatni, elhitelteleníteni, addig sorra tárulnak fel az összefüggések, amik abban erősíthetik a magyarságot, hogy sokkal jelentőségteljesebb és ősibb nép lehettünk a múltban, mint azt állítják. - írja a magyarokvagyunk.com

Mert a történelmet a hamisak írják, Trianon óta…

A Pilisszántőn talált Szent Kő – melyről korábban már a magyarokvagyunk.com is írt – egyértelműen kapcsolatban van a boszniai Nap piramissal.

Frissítsük fel emlékezetünket először a boszniai piramissal kapcsolatban.

A piramis egy az egyiptomi piramisoknál is sokkal régebbi piramis.

Egyes becslések szerint akár 34 ezer éves is lehet, az építőkről pedig csak annyit sikerült megtudni, hogy egy rejtélyes európai piramisépítő kultúra lehetett.

Igen ám, de a piramis belsejében futó titkos ősi alagútrendszerek egyike egy székely rovásíráshoz hasonló követ rejtett, melyen sokak szerint egy ősmagyar üzenet állt.

Ez volt sok-sok évvel ezelőtt az első komoly kapcsolat.

A Pilisszántói szent kövön egy hatalmas kereszt szimbólum található, melynek érdekessége, hogy Magyarországon soha nem találtak ehhez hasonlót, de még Európában sem.

A régészek szerint ilyen motívumú lelet Magyarországon még nem került elő, de máshol sem.

A legközelebbi párhuzamot a bolgár és boszniai „bogumilista” sírköveken található vésetek jelentik.

A hasonlóság azonban ezekkel csak részleges, a kövön ábrázol kereszt pedig semmilyen hagyományos keresztábrázoláshoz nem hasonlítható.

Vagyis a boszniai sírokon talált vésetekkel lehet ha nem is azonos, de nagyon hasonló!

Ha ez így van, ez lehet az újabb, sokkal egyértelműbb kapcsolat arra vonatkozóan, hogy a boszniai Nap piramishoz a régmúltban egészen biztosan köze lehetett a magyaroknak, a magyar őseinknek.

Egyrészt a 34 ezer éves írás a piramis belsejében a legkorábbi írásos nyom lehet a Földön, ami igazolhatja a magyar nyelv, mint ősnyelv mivoltát, másrészt azt is alátámasztja, hogy vagy közünk volt a piramisépítőkhöz, vagy a magyarság lehetett a titokzatos piramisépítő civilizáció, melynek nyomára már oly régóta próbálnak bukkanni a régészek, történészek…

Persze ezt így nyíltan nem lehet kimondani, hisz feltehetően a nyugati régésztársadalom is rég tudja az igazságot.

Azonban mivel jelentős mértékben befolyásolná a történelmi múlt és népünk megítélését, ezek az információk széles körben soha nem lesznek elismertek, amíg hatalmat gyakorolnak a tudomány felett.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: magyarokvagyunk.com

rejtélyek piramisok magyaorzság


Megtekintések száma: 33277





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet