Itt a legbizarrabb összeesküvés Stephen Hawkingról: ha ez igaz, akkor mindent fenekestől felforgathat!

2018. március 10., szombat
Az egész világot megvezették. Valójában nem is ő beszél és kommunikál a világgal, hanem valaki más? 

A megnyilvánulásai talán másnak a szavai, mondatai?

Mi van, ha csak mondatják vele a dolgokat, és Hawking valójában csak egy eszköz?

Készülj fel, mert amit itt hallani fogsz, az tényleg az egyik legbizarrabb elmélet arról, hogy Stephen Hawking valójában mi is.

Nem tudni, hogy igaz-e ezért tessék fenntartással kezelni a dolgot, de ha csak egy kis része is valós lehet, akkor ez lehet a tudományos körök egyik legnagyobb botránya és átverése az elmúlt évtizedekből.

Mint ismert, Stephen hawking a világ talán legnagyobb befolyással bíró elméleti fizikusa.

Bármit mond, bármivel kapcsolatban van meg a véleménye, arra a közvélemény, de még a tudományos körök legjobbjai is mindig felfigyelnek.

Ez nem véletzlen van így, hiszen az elmúlt évtizedekben már bizonyított az elméleti fizikában.

Mivel súlyos kórban szenved, nem tud beszélni, ezért egy szerkezeten, egy gépen írja le azt, amit el szeretne mondani a világ számára.

Egy bizarr teória szerint azonban amit Stephen Hawking mond a világ számára, azt nem is maga a tudós mondja: hanem egyszerűen mondatják vele...

Elvégre mégis, mi a bizonyítéka annak, hogy amit felolvas a robothang, azt valóban ő írja, vagy írta? Semmi, az égvilágon semmi.

Stephen Hawking valójában csak egy báb, akinek ikonikus alakját arra használják fel, hogy a tudományos irányzatokat és egyes köröket befolyásolják vele.

Ha ez igaz, akkor tényleg át lett verve az egész világ, és vallójában az egész mögött egy meglehetősen szűk tudományos érdekkör áll, akik kényük kedvükre kívánják befolyásolni azt, merre haladjon a tudomány, és mik legyenek az elkövetkező évek nagy és jelentős tudományterületei.

Ezzel befolyásolni tudják az ipart, a gazdaságot, de még a politikai hangulatot is, és nem utolsó sorban az űrkutatást.

Szerinted vajon tényleg maga Stephen Hawking kommunikál a világgal, vagy egy titkos társaságk, egy érdekszféra húzódik meg a néma zseni mögött?

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen összeesküvés bizarr stephen hawking


Megtekintések száma: 59803

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet