Itt a soha le nem merülő energiaforrás: megválthatja az egész világot!

2018. március 6., kedd
A technológia legnagyobb forradalmát eredményezheti.

Úgy tűnik, meg lehet oldani a vilgot egyre inkább sújtó, nagyon komoyl energiaválságot.

Korábban már felmerült az, hogy egy nagy technológiai összeomlás következhet be, mivel az emberiség lassan több energiát fogyaszt, mint amennyit elő tudna állítani, ez pedig szép lassan felfalhatná a világot.

Most nemrég a technológiai Expón mutattak be egy olyan technológiát, mely az egész világra hatással lehet. konkrétan meg is mentheti azt.

Ha ugyanis folytatódna a jelenlegi tendencia, az mindenképpen egy összeomlással járna...

Az Ossia névre hallgató gyártó elsőre teljesen futurisztikusnak tűnő fejlesztéséről van szó, aminek a neve Forever Battery. Ez pedig Ossia névre hallgató gyártó elsőre teljesen futurisztikusnak tűnő fejlesztése, a Forever Battery, ami pont azt nyújtja, amit a neve sugall:

Soha le nem merülő AA- és AAA-típusú elemeket.Természetesen még mielőtt midnneki teljesne ledöbbenne: nema rról van szó, hogy ezek az elemek a semmiből ynernek energiát, az túl szép lenne ahhoz, hogy igaz legyen.

Inkább arról van szó, hogy egy különleges, vezeték nélküli technológia jár közben, így lehet feltölteni az elemeket egy központi egység segítségével.

Ez azt jelenti, hogy 10 méteren belül bárhol felt udja ezeket az elemeket tölteni.

A Cota Tile lényegében úgy működik, mint a wifi, csak adat helyett energiát közvetít a hatótávolságon belüli elemekbe, a fal és más tárgyak sem jelentenek akadályt neki, és a használatával végleg el lehet felejteni a lemerülő elemekkel járó bosszúságot.

Ugyan manapság egyre kevesebbet használunk ilyesmit, de a távirányítók, faliórák, játékok, de még az Xbox konzolok kontrollerjei is elemekkel működnek, szóval bőven akadnak még otthonok, ahol a Forever Battery fontos kiegészítő lehet.

Ráadásul a jövőben a technológiát némi módosítással elképesztő dolgokra lehetne használni...

Ha napelemes energiával kötnék össze ezt az egészet, akkor egy önfenntartó szerkezetet, vagy akár több ilyet is létre lehetne hozni, sőt, nulla energiaköltségű házakat is.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika hihetetlen zödlenergia


Megtekintések száma: 24925

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet